Schotland revisited

Schotland revisited - Alexander Snijdewind | Tiliboo-afrobeat.com

...d Revisited. Van Duke tot Fisherman, 309 km in 9 uur Alexander Snijdewind ... VisitScotland - De nationale toeristische dienst van Schotland ... . 14 september 2019. 0 . Onze eigen Vierenzestig auteur Alexander Snijdewind in de ban van Schotland. Schotland dag 4. Vandaag is de eerste dag van de roadtrip waar de ontspanning centraal staat en er een keuze is in het programma. Schotland is en blijft magisch. Het ruige landschap, adembenemende uitzichten, grote spookachtige luchten, majestueuze bergen, mysterieuze, diepe en koude lochs en een magische natuur. Het is een ongelooflijke mengeling van cultuur, geschiedenis, architec ... Schotland revisited - Alexander Snijdewind - 9789077322543 ... ... . Het is een ongelooflijke mengeling van cultuur, geschiedenis, architec Schotland is en blijft magisch. Het ruige landschap, adembenemende uitzichten, grote spookachtige luchten, majestueuze bergen, mysterieuze, diepe en koude lochs en een magische natuur. Het is een ongelooflijke m...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexander Snijdewind
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Schotland revisited.pdf

OMSCHRIJVING

Schotland is en blijft magisch. Het ruige landschap,adembenemende uitzichten, grote spookachtigeluchten, majestueuze bergen, mysterieuze, diepe enkoude lochs en een magische natuur. Het is een ongelooflijkemengeling van cultuur, geschiedenis, architectuuren dat alles ingebed in een ongeëvenaard landschap.Verleden jaar reden wij hier voor het eerst en werdenop slag verliefd op het land met de kabbelenderivieren, Teletubbie sceneries, langgerekte meren,sprookjeskastelen en de vriendelijke Schotten. Hetwerd een onuitwisbare roadtrip over totaal verlatenbinnenwegen en met vurige Schotse zonsondergangen.Wij moesten gewoon terugkomen om verder teonderzoeken wat ons nu die eerste keer zo gegrepenhad en waarom wij nu toch zo enthousiast waren geworden.En het werden twee weken met 4500 fantastischekilometers, zwevend over asfalt, door demeest overweldigende natuur en met ontmoetingenmet vele bijzondere, en bovenal zeer aardige, mensen.En voordat wij er erg in hadden zaten wij al weerop de boot terug naar Nederland. Zo snel kan hetgaan. Gelukkig hebben we de foto's nog! Het warener overigens meer dan 5000.Om u nu ook eens kennis te laten maken met hoeonze niet-winterse wegen en dorpjes eruit zien in dewinter hebben wij voor het eerst ook heuse winterimpressiesmeegenomen in deze tweede editie. Wantals alles wit is dan zijn er eigenlijk alleen maar romantischeplaatjes te schieten. Met sneeuw bedektebergen bieden u nu een indrukwekkende achtergrondwaar u de indruk krijgt in een sprookje te zijn beland.Wij hebben wederom een volledig routeboek voor usamengesteld waarbij wij u nauwgezet van dorp naardorp navigeren. Aan het einde van elk deel staan ooknog een aantal wetenswaardigheden vermeld. Ookmet dit nieuwe deel op schoot weten wij zeker dat uook nu weer een fantastische en onuitwisbare week,of wellicht zelfs wel twee weken, gaat beleven.

Wil je het boek lezen?Schotland revisited in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexander Snijdewind. Lezen Schotland revisited Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN