Het nieuwe complete zeilhandboek

Het nieuwe complete zeilhandboek - S. Sleight | Tiliboo-afrobeat.com

...nieuwe complete zeilhandboek ligt de nadruk op zeer duidelijke instructies en praktische adviezen ... Het nieuwe complete zeilhandboek van S. Sleight ... ... . Daarom is het zowel een trainingshandboek voor beginners als een actueel en compleet naslagwerk voor de gevorderde zeiler. In dit nieuwe complete zeilhandboek ligt de nadruk op zeer duidelijke instructies en praktische adviezen. Daarom is het zowel een trainingshandboek voor beginners als een actueel en compleet naslagwerk voor de gevorderde zeiler. Het is een zeer veelomvattende gids voor praktisch zeemanschap, of je nu zeilt in een zwaardboo ... bol.com | Het nieuwe complete zeilhandboek, S. Sleight ... ... . Het is een zeer veelomvattende gids voor praktisch zeemanschap, of je nu zeilt in een zwaardboot, open kielboot, catamaran of een groot zeegaand cruiser-racer. Alle ... Het nieuwe complete zeilhandboek | ISBN 9789059610576 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Sleight
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het nieuwe complete zeilhandboek.pdf

OMSCHRIJVING

In dit nieuwe complete zeilhandboek ligt de nadruk op zeer duidelijke instructies en praktische adviezen. Daarom is het zowel een trainingshandboek voor beginners als een actueel en compleet naslagwerk voor de gevorderde zeiler. Het is een zeer veelomvattende gids voor praktisch zeemanschap, of je nu zeilt in een zwaardboot, open kielboot, catamaran of een groot zeegaand cruiser-racer. Alle aspecten van het zeilen komen aan bod, van het behandelen van lijnen, laveren en afmeren, tot bootonderhoud, veiligheidsuitrusting, zeiletiquette en veiligheid op zee. Meer dan 750 uitstekende kleurenfoto's en gedetailleerde tekeningen laten het zeilen stap voor stap zien. Bovendien geeft ''Het nieuwe complete zeilhandboek'' een volledige cursus in navigatie, meteorologie en alle elementaire vaardigheden die je nodig hebt om je eigen boot met plezier en veilig te besturen.

Wil je het boek lezen?Het nieuwe complete zeilhandboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Sleight. Lezen Het nieuwe complete zeilhandboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN