Het Hollandse Pronkpoppenhuis

Het Hollandse Pronkpoppenhuis - Jet Pijzel-Dommisse | Tiliboo-afrobeat.com

...llandse Pronkpoppenhuis (Hardcover). De pronkpoppenhuizen van het Rijksmuseum tonen de enige vrijwel onveranderd bewaard gebleven 17de- en ... Het Hollandse Pronkpoppenhuis http://www.bruna.nl/boeken ... ... ... Vergelijken - Hollandse pronkpoppenhuis, Het: interieur en huishouden in de 17de en 18de eeuw. (Pijzel-Dommisse, Jet) (2002) ISBN: 9789040094811 - 447 pages Dutch language. Ex-library book with typical markings (stamp, catalogue no., deactivated… Het Hollandse Pronkpoppenhuis | ISBN 9789040094811 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Hollandse Pronkpoppenhuis van Jet Pijzel-Dommisse kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Ha ... Poppenhuizen; Jet Pijzel Domisse - Het Hollandse - Catawiki ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het Hollandse Pronkpoppenhuis van Jet Pijzel-Dommisse kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789040094811. Het RKD beheert, behoudt, onderzoekt en ontsluit ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jet Pijzel-Dommisse
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Hollandse Pronkpoppenhuis.pdf

OMSCHRIJVING

De pronkpoppenhuizen van het Rijksmuseum tonen de enige vrijwel onveranderd bewaard gebleven 17de- en 18de-eeuwse interieurs in Nederland. Zij bevatten unieke voorbeelden van gevulde linnenkasten en kabinetten, van miniaturen van zilver en glas, maar ook van zelden bewaard gebleven voorwerpen als manden en vloerbezems. Ze verrassen ons met details in de ophanging van gordijnen of het gebruik van kant in kussenslopen. Deze uitvoerig geïllustreerde uitgave is onmisbaar voor iedereen die belangstelling heeft voor het huishouden in vroeger tijden en voor allen die zich bezighouden met de restauratie en reconstructie van oude interieurs.

Wil je het boek lezen?Het Hollandse Pronkpoppenhuis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jet Pijzel-Dommisse. Lezen Het Hollandse Pronkpoppenhuis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN