Perfecte pralines 2 Ganaches

Perfecte pralines 2 Ganaches - J.P. Wybauw | Tiliboo-afrobeat.com

...te pralines 2 Ganaches bij kookboek-kopen ... Perfecte Pralines GOLD - Mol d'Art : Mol d'Art ... .nl. De online kookboeken specialist. Jean-Pierre Wybauw - Pefecte Pralines 2. Ganache ... Jean-Pierre Wybauw en fotograaf Frank Croes hun talenten, vakmanschap en krachten bundelen in een boek zoals Perfecte Pralines 2 dan kan het niet anders dan dat die van een zeldzame kwaliteit is. Belgische chocolade wordt wereldwijd geroemd. In Perfecte pralines compleet vertelt Jean-Pierre Wybauw hoe je zelf pralines kunt maken. Hoe maak je ganache? Hoe kun je de houd ... Perfecte pralines - 2 Ganaches - Jean-Pierre Wybauw ... ... . Hoe maak je ganache? Hoe kun je de houdbaarheidsduur van pralines verlengen? Welke smaken combineer je het best met chocolade? Naast een uitgebreid technisch gedeelte vind je in dit boek ook meer dan honderdvijftig recepten en foto's om bij Perfecte pralines - 2 Ganaches; Perfecte pralines - 2 Ga...

INFORMATIE

AUTEUR
J.P. Wybauw
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Perfecte pralines 2 Ganaches.pdf

OMSCHRIJVING

De chocoladebranche staat niet stil. Door de wetenschap ontstaan er meer mogelijkheden om nieuwe producten samen te stellen. Ook technieken evolueren en verbeteren. Er worden nieuwe grondstoffen gebruikt die nu hun nut bewijzen en soms onontbeerlijk zijn zoals suikers, vetten, vetimitators enz... De houdbaarheid van pralines wordt ook steeds belangrijker. Dit prachtig geïllustreerde en vormgegeven boek van Jean-Pierre Wybauw behandelt in een begrijpelijke taal de meest gebruikte grondstoffen en legt uit hoe ze hun weerslag hebben op de kwaliteit en de houdbaarheid van pralines. De vele nieuwe recepten vormen een streling voor het oog en de smaakpapillen. Dit boek is het derde in de reeks Perfecte Pralines en is weerom onontbeerlijk in de keuken van de professionele chocolatier, de geoefende hobbykok en de chocoladeliefhebber.

Wil je het boek lezen?Perfecte pralines 2 Ganaches in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.P. Wybauw. Lezen Perfecte pralines 2 Ganaches Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN