De partiële gebitsprothese

De partiële gebitsprothese - N.H.J. Creugers | Tiliboo-afrobeat.com

...e vele mogelijkheden om het gebit te behouden, eventueel met kronen en bruggen, al dan niet implantaatgedragen, ligt de indicatie voor een partiële gebitsprothese tegenwoordig primair bij patiënten met klachten over ontbrekende gebitselementen in de esthetische zone die niet op een andere manier kunnen worden verholpen ... Partiële prothese - Kunstgebit.be ... . Uw tandprotheticus is een specialist in het aanmeten en vervaardigen van uitneembare gebitsprothesen. Hieronder valt ook de gedeeltelijke (partiële) prothese (een plaatje) of een frame- prothese. Ten opzichte van de volledige prothese is er echter in behandelwijze en verantwoording wel een groot verschil. Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze websi ... Kosten en vergoedingen volledig of gedeeltelijk kunstgebit ... ... . Hieronder valt ook de gedeeltelijke (partiële) prothese (een plaatje) of een frame- prothese. Ten opzichte van de volledige prothese is er echter in behandelwijze en verantwoording wel een groot verschil. Om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden op onze website maken we gebruik van cookies. Door onze website te blijven gebruiken, ... De partiele gebitsprothese uitgangspunten bij de diagnost...

INFORMATIE

AUTEUR
N.H.J. Creugers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De partiële gebitsprothese.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek bestaat uit zeventien hoofdstukken, waarvan zestien in artikelvorm. Deze 'artikelen' betreffen compacte verhandelingen, gebaseerd op recente evidence-based inzichten rondom klinisch relevante thema's. De aandacht gaat hierbij meer uit naar biologische aspecten van verlies en vervanging van gebitselementen dan naar de technische aspecten van prothetisch werk.Ook de eigen verantwoordelijkheid van de patiënt wordt belicht. Die kan immers ertoe bijdragen - samen met een goede interactie tussen zorgvrager en zorgverlener - dat een functionele dentitie het gehele leven behouden blijft. Dit inzicht heeft ertoe geleid dat dit boek speciale aandacht besteedt aan juist deze verantwoordelijkheid en interactie.Volledigheidshalve bevat het zeventiende hoofdstuk een korte geïllustreerde beschrijving van een aantal klinische stappen bij de vervaardiging van frameprothesen.

Wil je het boek lezen?De partiële gebitsprothese in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N.H.J. Creugers. Lezen De partiële gebitsprothese Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN