Dick Raaijmakers Monografie

Dick Raaijmakers Monografie - Dick Raaijmakers | Tiliboo-afrobeat.com

...grafie van Dick Raaijmakers is een boek dat niet mag ontbreken in de collectie van iedere liefhebber van elektronische muziek, theater, kunst en performance ... Monografie (kunst) ... . "Door buiten de muzikale kaders te denken heeft Raaijmakers als geen ander muziek, theater en beeldende kunst weten te verenigen." Dick Raaijmakers: Monografie Gebonden, 528 blz., geïllustreerd (kleur en zw/w), formaat 22 x 27 cm . ISBN 978-90-5662-599-3. Normale editie: € 59, 90 Speciale editie: € 89,00 Dick Raaijmakers (1930) was als 'multimediakunstenaar' zijn tijd ver vooruit en daarbij bijzonder ve ... PDF DICK RAAIJMAKERS - kunsttechniekprijs.nl ... . Normale editie: € 59, 90 Speciale editie: € 89,00 Dick Raaijmakers (1930) was als 'multimediakunstenaar' zijn tijd ver vooruit en daarbij bijzonder veelzijdig. Hij is - al pionierend - de aartsvader geworden van een complete nieuwe sector in de hedendaagse gecomponeerde muziek. Raaijmakers' Dick Raaijmakers Monografie (Hardcover). Het oeuvre van Dick Raaijmakers is verrassend en inspirerend. Het omvat een periode van bijna vijftig jaar,... Dick Raaijmakers is een buiten...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Raaijmakers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Dick Raaijmakers Monografie.pdf

OMSCHRIJVING

Het oeuvre van Dick Raaijmakers is verrassend en inspirerend. Het omvat een periode van bijna vijftig jaar, beginnend bij de eerste elektronische popsong aller tijden, Song of the Second Moon (1957), en eindigend bij Ritueel moment (2005), een eenmalig in een kerk uitgevoerd muziekstuk voor drie slagwerkers ' twee zichtbaar, een duister op de achtergrond. Het eerste werk wijst op Raaijmakers' langdurige preoccupatie met het elektronische medium en alles wat dat aan mogelijkheden en problematieken opende voor een nieuwe muziek; uit het laatste spreekt zijn preoccupatie met de klank van vallen, de wijze waarop geluiden zich in een ruimte verplaatsen, de vertragende kracht van herhaling en de religieuze oorsprong van het muziektheater.

Wil je het boek lezen?Dick Raaijmakers Monografie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Raaijmakers. Lezen Dick Raaijmakers Monografie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN