Asser-serie 3-IV - Algemeen goederenrecht

Asser-serie 3-IV - Algemeen goederenrecht - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...Asser 3-IV Algemeen goederenrecht eenvoudig online bij Wolters Kluwer Bestellen op rekening Gratis verzending Asser-serie 3-IV - Algemeen goederenrecht (Hardcover) ... Vind 3 asser in Boeken op Marktplaats ... . In dit deel wordt het algemeen goederenrecht behandeld. Eerst komen de aard van de... De Asser-serie is de belangrijkste kennisbron van civielrechtelijk Nederland en biedt u toonaangevend commentaar op het burgerlijk recht. 'Asser 3-IV Algemeen goederenrecht' door Toon van Mierlo, A.A. van Velten - Onze prijs: €166,00 - Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen Dit is de vijftiende druk van Asser 3-I waarin het algemene goederenrecht wordt b ... Asser 3-IV Algemeen goederenrecht door Toon van Mierlo, A ... ... .A. van Velten - Onze prijs: €166,00 - Verwachte levertijd ongeveer 5 werkdagen Dit is de vijftiende druk van Asser 3-I waarin het algemene goederenrecht wordt behandeld. Na de definitie van vermogensrechten worden de volgende onderwerpen behandeld: rechten op zaken en goed...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Asser-serie 3-IV - Algemeen goederenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

In dit deel wordt het algemeen goederenrecht behandeld. Eerst komen de aard van de vermogensrechten en het bezit aan de orde, waarna uitvoerig wordt ingegaan op de verkrijging van goederen door overdracht en verjaring. De huidige bewerking is een actualisering, geen volledige herziening. Dit geldt niet voor het hoofdstuk over de openbare registers en het kadaster, dat geheel nieuw van opzet is. Het geldt evenmin voor het hoofdstuk over fiduciaire verhoudingen dat nauwelijks bewerking heeft ondergaan.De actualisering en de herziening hebben meegebracht dat het aantal randnummers fors is uitgebreid. De bewerking heeft op tal van plaatsen tot verduidelijk en andere aanpassingen geleid. Tekstblokken die in vorige drukken werden ingevoerd zijn thans opnieuw genummerd. De vernummering van dit deel van 3-I naar 3-IV vormde hiervoor een goede aanleiding. Een transponeringstabel is achterin het boek opgenomen.De sinds de vijftiende druk (2006) verschenen wetgeving, rechtspraak en literatuur zijn op de gebruikelijke wijze tot 1 april 2013 verwerkt. Bij de vermelding van literatuur is in overeenstemming met de opzet van de Asser-serie selectief te werk gegaan.

Wil je het boek lezen?Asser-serie 3-IV - Algemeen goederenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Asser-serie 3-IV - Algemeen goederenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN