Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing

Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing - A. van Santen | Tiliboo-afrobeat.com

...mend leren - Kerntaken(retail)marketing 1e druk is een boek van A ... Kerntaken retailmanagement - Ondernemend leren , Frans de ... ... . van Santen uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789057843310 Bronnenboek Retailmarketing is een van de drie bronnenboeken die ontwikkeld is voor de opleiding Ondernemer detailhandel. Er is bewust gekozen voor een traditionele indeling marketing, management en bedrijfseconomie. Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing 1e druk is een boek van A. van Santen uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789057843310 Bronne ... Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing ... ... . van Santen uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789057843310 Bronnenboek Retailmarketing is een van de drie bronnenboeken die ontwikkeld is voor de opleiding Ondernemer detailhandel. Er is bewust gekozen voor een traditionele indeling marketing, management en bedrijfseconomie. Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing wordt 11 keer aangeboden op Bookmatch. Wil je dit boek kopen? Je kunt direct de vraagprijs betalen. Of je doet een bod en gaat in ...

INFORMATIE

AUTEUR
A. van Santen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing.pdf

OMSCHRIJVING

Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing 1e druk is een boek van A. van Santen uitgegeven bij Edu'Actief. ISBN 9789057843310 Bronnenboek Retailmarketing is een van de drie bronnenboeken die ontwikkeld is voor de opleiding Ondernemer detailhandel. Er is bewust gekozen voor een traditionele indeling marketing, management en bedrijfseconomie.Dit bronnenboek hoort bij de methode Ondernemendleren. Ondernemendleren is een leermethode waarin de competentieontwikkeling van een beginnend beroepsbeoefenaar in de bedrijfstak detailhandel het uitgangspunt is voor de inhoud van het onderwijs. De methode is bestemd voor niveau 1. 2, 3 en 4 van de mbo-detailhandelsopleidingen.

Wil je het boek lezen?Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. van Santen. Lezen Ondernemend leren - Kerntaken(retail)marketing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN