Handboek evrm, deel 1

Handboek evrm, deel 1 - Yves Haeck | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek evrm, deel 1 (Paperback). De door het Europees Verdrag tot bescherming van de Rechten van de Mens (EVRM) gegarandeerde rechten en vrijheden ... Handboek Loonheffingen 2020 - Belastingdienst ... ... Handboek EVRM, Deel 1. Sluiten . Inhoud. De door het Europees Verdrag tot bescherming van de Rechten van de Mens (EVRM) gegarandeerde rechten en vrijheden vormen een van de hoekstenen van onze rechtsstaat, zelfs in die mate dat een democratische meerderheid zich erbij moet neerleggen. Het Europees ... 'Handboek EVRM deel 1' door Johan Vande Lanotte, Yves Haeck - Onze prijs: €104,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen i ... Handboek EVRM: Algemene beginselen - Johan Vande Lanotte ... ... . Het Europees ... 'Handboek EVRM deel 1' door Johan Vande Lanotte, Yves Haeck - Onze prijs: €104,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis eBook Handboek evrm, deel 1. Hallo! Op zoek naar een Handboek evrm, deel 1...

INFORMATIE

AUTEUR
Yves Haeck
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
Handboek evrm, deel 1.pdf

OMSCHRIJVING

De door het Europees Verdrag tot bescherming van de Rechten van de Mens (EVRM) gegarandeerde rechten en vrijheden vormen een van de hoekstenen van onze rechtsstaat, zelfs in die mate dat een democratische meerderheid zich erbij moet neerleggen. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens, gevestigd in Straatsburg, is de ultieme interpretator van de rechten en vrijheden in het Verdrag en ziet toe op de naleving ervan door de EVRM-lidstaten. Het Handboek EVRM wil de lezer een helder inzicht geven in de werking en de rechtspraak van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Het eerste volume behandelt de ontstaansgeschiedenis van het EVRM, de Raad van Europa die aan de basis lag van het EVRM, de interpretatie en toepassing van het EVRM en de organisatie en werking van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens. Daarbij wordt o.m. aandacht besteed aan de mogelijkheden om de rechten en vrijheden in te perken, de structuur en procedure voor het Europees Hof, ontvankelijkheidsvoorwaarden, spoedmaatregelen, rechtsbijstand, billijke genoegdoening en het toezicht op de naleving van de arresten. Het tweede en derde volume bevatten een artikelsgewijze commentaar op de materiële rechten in het EVRM. De rechten en vrijheden worden geanalyseerd aan de hand van de beslissingen en/of arresten van het Europees Hof. In de bijlagen bij de verschillende volumes vindt men o.m. de tekst van het Verdrag, van de protocollen en van het procedurereglement van het Hof, alsook heel wat praktische tips en informatie welke nuttig zijn bij het indienen van een verzoekschrift te Straatsburg.

Wil je het boek lezen?Handboek evrm, deel 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yves Haeck. Lezen Handboek evrm, deel 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN