Recht en praktijk financieel recht 18 - Handboek Handel met voorwetenschap

Recht en praktijk financieel recht 18 - Handboek Handel met voorwetenschap - R.M.I. Lamp | Tiliboo-afrobeat.com

...erie behandelt belangwekkende en actuele onderwerpen op het gebied van financieel recht uit de rechtspraktijk ... Wil Jij Met Mij Trouwen? PDF Online | BANK72 PDF ... . De serie kenmerkt zich door een uiterst heldere opzet, aanpak en uitleg. Per deel wordt één onderwerp compact en afgerond behandeld, waarbij de nadruk ligt op alle aspecten en dwarsverbanden die voor de praktijk van belang zijn. Handel met voorwetenschap is een enorme steun bij het vinden en formuleren van antwoorden op deze vragen. Dit is het enige handboek dat het Nederlandse verbod op handel met voorwetenschap uitvoerig en integraal be ... Bureau ISBN - Handboek Handel met voorwetenschap ... . Dit is het enige handboek dat het Nederlandse verbod op handel met voorwetenschap uitvoerig en integraal behandelt. Met bijdragen van wetenschappers, advocaten en juristen is dit een absolute must-read voor zowel de wetenschap (studenten en ... 'Handboek Handel met voorwetenschap' door R.M.I. Lamp, M. Nelemans - Onze prijs: €108,00 - Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in ...

INFORMATIE

AUTEUR
R.M.I. Lamp
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Recht en praktijk financieel recht 18 - Handboek Handel met voorwetenschap.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het enige handboek dat zich volledig richt op het Nederlandse verbod op handel met voorwetenschap. Het bevat een diepgaande behandeling van het leerstuk voorwetenschap en de in Nederland geldende voorwetenschapregelgeving. Verplichte kost voor wetenschap en praktijk. Handel in voorwetenschap is verboden # maar waarom eigenlijk? Wat is de exacte definitie van het begrip #voorwetenschap#? Wanneer wordt #gebruik# gemaakt van voorwetenschap? Wat is precies #eigen voorwetenschap#? En onder welke omstandigheden mag voorwetenschap worden gedeeld met een derde? In de wetenschap en de praktijk doen deze vragen zich regelmatig voor. Handel met voorwetenschap is een enorme steun bij het vinden en formuleren van antwoorden op deze vragen. Dit is het enige handboek dat het Nederlandse verbod op handel met voorwetenschap uitvoerig en integraal behandelt. Met bijdragen van wetenschappers, advocaten en juristen is dit een absolute must-read voor zowel de wetenschap (studenten en academici) als de praktijk (juristen, adviseurs en financials). Op 3 juli 2016 trad de Verordening Marktmisbruik in werking. De wetswijziging heeft de Nederlandse voorwetenschapregelgeving op een aanzienlijk aantal punten veranderd. De bijdragen in deze editie belichten de actuele stand van zaken in het kader van de Verordening Marktmisbruik. Naast een juridische analyse van het transactie- en het mededelingsverbod, schetst de uitgave ook de bredere context. Zo wordt ingegaan op de economische en ethische grondslagen van de verbodsbepalingen. Verder wordt de praktijk bediend met concrete situaties waarmee marktdeelnemers (zoals uitgevende instellingen, bestuurders, aandeelhouders, banken, accountants, brokers en handelaren) te maken kunnen krijgen. De uitgave biedt handvatten over hoe te handelen in deze situaties.

Wil je het boek lezen?Recht en praktijk financieel recht 18 - Handboek Handel met voorwetenschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.M.I. Lamp. Lezen Recht en praktijk financieel recht 18 - Handboek Handel met voorwetenschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN