Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding

Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding - A. van Orshoven | Tiliboo-afrobeat.com

...nderen en Nederland is Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding een standaardwerk geworden voor deskundige, palliatieve hulpverleners in de thuiszorg en in het ziekenhuis ... Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding ... ... . Omwille van zijn groot succes wordt dit boek regelmatig herwerkt. Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding Handboek voor deskundige hulpverlening in de thuiszorg en in het ziekenhuis Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding. Handboek voor deskundige hulpverlening in de thuiszorg en het ziekenhuis Handboek voor deskundige hulpverlening in de thuiszorg en het ziekenhuis In Vlaanderen en Nederland is Pallia ... Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding ... ... . Handboek voor deskundige hulpverlening in de thuiszorg en het ziekenhuis Handboek voor deskundige hulpverlening in de thuiszorg en het ziekenhuis In Vlaanderen en Nederland is Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding een standaardwerk geworden voor deskundige, palliatieve hulpverleners in de thuiszorg en in het zieke...

INFORMATIE

AUTEUR
A. van Orshoven
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding.pdf

OMSCHRIJVING

In Vlaanderen en Nederland is Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding een standaardwerk geworden voor deskundige, palliatieve hulpverleners in de thuiszorg en in het ziekenhuis. Omwille van zijn groot succes wordt dit boek regelmatig herwerkt. Het wil een waardevolle geactualiseerde en vooral praktische gids zijn voor al wie op deskundige wijze hulp wil verlenen aan patiënten of naastbestaanden. Decennia lang hebben wij dood en sterven zoveel mogelijk uit ons bewustzijn gebannen, maar sinds eind vorige eeuw staan dood en sterven opnieuw in het midden van de belangstelling. Therapeutische hardnekkigheid en ongevraagde actieve levensverkorting worden maatschappelijk niet aanvaard terwijl progressief meer belang gehecht wordt aan aangepaste palliatieve zorg, stervensbegeleiding en rouwbegeleiding, zowel door patiënten als hulpverleners. De recente euthanasiewetten in België en Nederland laten in welbepaalde omstandigheden actieve levensverkorting op vraag van de patiënt toe. Er moeten bij het levenseinde dus geïndividualiseerde medische beslissingen genomen worden met zeer belangrijke implicaties. Dit vergt bij alle betrokkenen aangepaste kennis, vaardigheden en attitudes die ofwel nog geheel ontbreken ofwel nog verder moeten ontwikkeld worden. Dit boek reikt deskundigen de gegevens aan om zich in deze vaardigheden verder te ontplooien.

Wil je het boek lezen?Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. van Orshoven. Lezen Palliatieve zorg, stervensbegeleiding, rouwbegeleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN