Natuurlijk Drenthe

Natuurlijk Drenthe - Ronald Wilfred Jansen | Tiliboo-afrobeat.com

...uurlijk Noorden, we laten u op onze site graag zien hoe bijzonder Drenthe, Friesland, Groningen en de prachtige Wadden wel niet zijn! We attenderen u graag Drenthe gaat voor robuuste natuur die tegen een stootje kan en ruimte biedt om te beleven en benutten ... Natuurlijk Platteland - Provincie Drenthe ... . Het college heeft hiervoor het programma Natuurlijk Platteland 2016 - 2021 vastgesteld. Hierin staan de gezamenlijke ambities voor natuur en water voor de komende zes jaar. Natuurlijk Drenthe bevat beschrijvingen van Drentse landschappen, flora en fauna, natuurgebieden en verhalen van de mensen die er wonen en werken. En door de beschreven routes te volgen dringt de lezer door tot in het hart van de Drentse natuur. De ... Fietsvakantie Natuurlijk Drenthe 7 dagen - Individueel ... ... . Natuurlijk Drenthe bevat beschrijvingen van Drentse landschappen, flora en fauna, natuurgebieden en verhalen van de mensen die er wonen en werken. En door de beschreven routes te volgen dringt de lezer door tot in het hart van de Drentse natuur. De...

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Wilfred Jansen
DIMENSIE
3,3 MB
BESTANDSNAAM
Natuurlijk Drenthe.pdf

OMSCHRIJVING

''Ik ben in een prachtig land''; deze woorden schreef Vincent van Gogh in 1883 aan zijn broer Theo, naar aanleiding van zijn verblijf in Drenthe. Ook nu nog is Drenthe een prachtig land, met haar eigen flora, fauna en landschap. In dit fotoboek geeft Ronald Wilfred Jansen een impressie van het Drentse land gedurende de vier seizoenen.

Wil je het boek lezen?Natuurlijk Drenthe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Wilfred Jansen. Lezen Natuurlijk Drenthe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN