Ergotherapie in de psychiatrie

Ergotherapie in de psychiatrie - Linda Finlay | Tiliboo-afrobeat.com

...otherapie in de psychiatrie beschrijft de auteur op welke wijze een ergotherapeut die met psychiatrische patienten werkt, vorm kan geven aan het eigen therapeutisch handelen ... Ebook ePUB: Ergotherapie in de psychiatrie - geschreven ... ... . Stapsgewijs wordt het denkkader beschreven aan de hand waarvan de ergotherapeut komt tot de keuze van zijn therapeutische middelen (de therapuetische activiteit en de wijze van begeleiden van de patiënt die de ... Bevat informatie over ergotherapie voor cliënten en patiënten, verwijzers, en andere paramedici en voor leden van de NVE. Vakgroep Overleg ergotherapie in de Psychiatrie - Ergotherapie Nederland In Ergotherapie in de psychiatrie beschrijft de auteur op welke wijze een ergotherapeut die met ps ... Vakgroep Overleg ergotherapie in de Psychiatrie ... ... . Vakgroep Overleg ergotherapie in de Psychiatrie - Ergotherapie Nederland In Ergotherapie in de psychiatrie beschrijft de auteur op welke wijze een ergotherapeut die met psychiatrische patienten werkt, vorm kan geven aan het eigen therapeutisch handelen. Stapsgewijs wordt het denkkader beschreven aan de hand waarvan de ergotherapeut komt tot de keuze van zijn therapeutische midde...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Finlay
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Ergotherapie in de psychiatrie.pdf

OMSCHRIJVING

Ergotherapie in de psychiatrie 2e druk is een boek van Linda Finlay uitgegeven bij Springer Media B.V.. ISBN 9789035219540 In Ergotherapie in de psychiatrie beschrijft de auteur op welke wijze een ergotherapeut die met psychiatrische patienten werkt, vorm kan geven aan het eigen therapeutisch handelen. Stapsgewijs wordt het denkkader beschreven aan de hand waarvan de ergotherapeut komt tot de keuze van zijn therapeutische middelen (de therapuetische activiteit en de wijze van begeleiden van de pati nt die de activiteit uitvoert). Daarbij wordt op heldere wijze aangegeven vanuit welke theorie n de ergotherapeut te werk gaat.In deze tweede druk heeft de bewerker, Ruth Zinkstok, het boek meer toegesneden op de plaats en taak van ergotherapie in de Nederlandse gezondheiszorg. Zo besteedt ze extra aandacht aan de theoretische kaders waarop de ergotherapie in Nederland zich baseert, bespreekt ze meer theorie n en behandelmethoden en gaat ze uitvoeriger in op de vraag hoe deze door de ergotherapeut in de psychiatrie toegepast kunnen worden.Het boek is zeer geschikt voor onderwijsdoeleinden. Daarnaast kan het als naslagwerk goede diensten bewijzen aan reeds in de praktijk werkzame ergotherapeuten. Als inleiding is Ergotherapie in de psychiatrie een waardevolle aanvulling op de bestaande literatuur op dit gebied.

Wil je het boek lezen?Ergotherapie in de psychiatrie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Finlay. Lezen Ergotherapie in de psychiatrie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN