Utrechtse historisch-cartografische studies 11 - Zelandia Comitatus

Utrechtse historisch-cartografische studies 11 - Zelandia Comitatus - Dick Blonk | Tiliboo-afrobeat.com

...tse historisch-cartografische studies 11 - Zelandia Comitatus (Hardcover) ... Zelandia Comitatus: Geschiedenis en cartobibliografie van ... ... . Dit onderzoek naar gedrukte kaarten van de provincie Zeeland geeft een... Utrechtse historisch-cartografische studies 11 - Zelandia Comitatus van Dick Blonk kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789061942405. Zelandia Comitatus - Utrechtse historisch-cartografische studies van Dick Blonk (boek, gebonden, ISBN 9789061942405). Dit onderzoek naar gedrukte kaarten van de provincie Zeeland geeft een ... Utrechtse historisch-cartografische studies 11 - Zelandia ... ... . Dit onderzoek naar gedrukte kaarten van de provincie Zeeland geeft een compleet overzicht en een duidelijke... Utrechtse historisch-cartografische studies. Zelandia Comitatus geschiedenis en cartobibliografie van de provincie Zeeland tot 1860 11 Dirk Blonk en Joanna Blonk-van der Wijst, Zelandia Comitatus: Geschiedenis en Cartobibliografie...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Blonk
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Utrechtse historisch-cartografische studies 11 - Zelandia Comitatus.pdf

OMSCHRIJVING

Dit onderzoek naar gedrukte kaarten van de provincie Zeeland geeft een compleet overzicht en een duidelijke systematische analyse van alle gedrukte kaarten van het oude Graafschap Zeeland. Er wordt een beeld geschetst van de ontwikkeling van het landschap door de eeuwen heen en het steeds veranderende beeld van de cartografie van de eilanden door verschuivende zandbanken, inpolderingen, bedijkingen, stormvloeden en overstromingen, ook van de periode voordat er gedrukte kaarten waren. Bovendien is in de inleiding een overzicht opgenomen van de geschiedenis van de provincie Zeeland in het algemeen. Met dit werk hebben Dick Blonk en Joan Blonk-Van der Wijst een waardig opvolger voltooid van hun eerste boek, deel I uit de Explokart-reeks, Hollandia Comitatus met de cartobibliografie van het Graafschap Holland.Met 129 kaartbeschrijvingen en meer dan 400 afbeeldingen in kleur geeft dit boek een prachtige blik op het karakteristieke, direct herkenbare cartografische beeld van deze dynamische provincie.Deel XI in Utrechtse Historisch-Cartografische Studies (Explokart-reeks)

Wil je het boek lezen?Utrechtse historisch-cartografische studies 11 - Zelandia Comitatus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Blonk. Lezen Utrechtse historisch-cartografische studies 11 - Zelandia Comitatus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN