SDU Commentaar - Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019-2020

SDU Commentaar - Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019-2020 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ommentaar Ondernemingsrecht wordt het gehele ondernemingsrecht artikelsgewijs becommentarieerd ... bol.com | Sdu Commentaar Ondernemingsrecht | 9789012400664 ... ... . Het boek richt zich op de ondernemingsrechtelijke advocatuur, het notariaat en de bedrijfsjurist. Dit commentaar sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd. Verkrijgbaar als los boek, online variant en ... In Sdu Commentaar Openbaarheid van bestuur wordt de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) artikelsgewijs becommentarieerd. Tevens wordt andere relevante wet- en regelgeving op het gebied van openbaarheid van bestuur ... Studers | Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019 ... ... . Tevens wordt andere relevante wet- en regelgeving op het gebied van openbaarheid van bestuur becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurisprudentie en literatuur. Sdu Commentaar ...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
SDU Commentaar - Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019-2020.pdf

OMSCHRIJVING

Sdu Commentaar Ondernemingsrecht editie 2019/20 bevat artikelsgewijze commentaren op het gehele ondernemingsrecht. Het is uitermate geschikt voor de ondernemingsrechtelijke advocatuur, het notariaat en de bedrijfsjurist. Sdu Commentaar Ondernemingsrecht sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.In Sdu Commentaar Ondernemingsrecht vindt u commentaren op:het Burgerlijk Wetboek, Boek 2, 3, 7A en 10;de Handelsnaamwet;de Handelsregisterwet 2007;de Rijkswet vrijwillige zetelverplaatsing van rechtspersonen.Verzekerd van de meest actuele juridische informatieMet Sdu Commentaar Ondernemingsrecht bent u verzekerd van het meest actuele commentaar op de wet- en regelgeving op het gebied van het ondernemingsrecht. Het artikelsgewijze, deskundige commentaar biedt u waardevolle informatie over de bepalingen uit het ondernemingsrecht. Alle belangrijke thema's worden toegelicht; van de oproep voor de algemene vergadering van aandeelhouders tot de aansprakelijkheid van bestuurders. Sdu Commentaar Ondernemingsrecht is onmisbaar voor iedere juridische professional die zich bezighoudt met het ondernemingsrecht.Samengesteld door expertsSdu Commentaar Ondernemingsrecht is zorgvuldig samengesteld en staat onder redactie van prof. mr. M.J. van Ginneken, prof. dr. M. Olaerts, mr. dr. P.P. de Vries, prof. mr. dr. J.B. Wezeman en prof. mr. drs. D.F.M.M. Zaman.

Wil je het boek lezen?SDU Commentaar - Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019-2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen SDU Commentaar - Sdu Commentaar Ondernemingsrecht Editie 2019-2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN