Hooglied 2 Delen

Hooglied 2 Delen - J. Durham | Tiliboo-afrobeat.com

...ben een lelie van de Saron, een wilde lelie in het dal ... Bijbelboek HOOGLIED - LEVEN MET GOD EN DE BIJBEL ... . 2 Als een lelie tussen de distels, zo is mijn vriendin tussen de meisjes. 3 2:3 Hoogl. 8:5 Als een appelboom tussen de bomen van het bos, zo is mijn lief tussen de jongens. Ik verlang in zijn schaduw te zitten, met mijn tong wil ik zijn zoete vruchten proeven. 4 Hij brengt mij in het wijnhuis, boven mij zijn vaandel van liefde. Hooglied 2 Delen (Hardcover). Het Hooglied wordt door Durham verklaard als het lie ... Het Hooglied, 2 Delen Compleet * Nieuw * van James A ... ... . Het Hooglied wordt door Durham verklaard als het liefdeslied van Christus en Zijn bruid, de Kerk. Tekst voor tekst gaat... Het Hooglied is een van de boeken in het Oude Testament respectievelijk de Tenach.Binnen de Tenach maakt het Hooglied deel uit van de Geschriften en daarbinnen is het een van de vijf rollen Hooglied 2 Delen is een geweldig boek. ...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Durham
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Hooglied 2 Delen.pdf

OMSCHRIJVING

Het Hooglied wordt door Durham verklaard als het liefdeslied van Christus en Zijn bruid, de Kerk. Tekst voor tekst gaat hij het Hooglied na en delft hij er schatten op. Durham had een diep inzicht in de Schrift, en dat blijkt op elke bladzijde in dit commentaar op het Hooglied. Deze editie bevat de vertaling van Jacobus Koelman, die er ook een onder ander een verklaring van Psalm 45 'het kleine Hooglied' aan toevoegde. Alles is in huidige spelling overgezet door dr.ir. J.A. Bunt.James Durham (1622-1658) was een begaafd Schots predikant. Reeds op 28-jarige leeftijd was hij hoogleraar te Glasgow en hofprediker van koning Karel II.

Wil je het boek lezen?Hooglied 2 Delen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Durham. Lezen Hooglied 2 Delen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN