De Nederlandse gezondheidszorg

De Nederlandse gezondheidszorg - J.M. Boot | Tiliboo-afrobeat.com

... de website die hoort bij het boek De Nederlandse gezondheidszorg ... Nederland heeft niet de beste zorg van Europa - Skipr ... . Berichten voorzien in actualisatie en aanvullingen, gerangschikt naar de delen, respectievelijk hoofdstukken van het boek zoals hierboven aangegeven. De Nederlandse gezondheidszorg 9e druk is een boek van J.M.D. Boot uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031380053 Dit boek biedt een overzicht van de complexe organisatie van de Nederlandse gezondheidszorg. Sinds 1983 zijn 11 edities verschenen. Deze 12e druk is geheel ... De Nederlandse gezondheidszorg ... . Sinds 1983 zijn 11 edities verschenen. Deze 12e druk is geheel geactualiseerd, zonder dat de opbouw is veranderd. De gezondheidszorg in een bepaald land is het geheel aan activiteiten dat gericht is op de verbetering van de gezondheid van de mensen in dat land. Onder de gezondheidszorg wordt niet alleen het onderzoek en de kennis van gezondheid begrepen, maar ook de toepassing van deze kennis om de gezondheid van mensen te verhogen, ziekten te voorkomen (preventieve ge...

INFORMATIE

AUTEUR
J.M. Boot
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De Nederlandse gezondheidszorg.pdf

OMSCHRIJVING

De Nederlandse gezondheidszorg 9e druk is een boek van J.M.D. Boot uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031380053 Dit boek biedt een overzicht van de complexe organisatie van de Nederlandse gezondheidszorg. Sinds 1983 zijn 11 edities verschenen. Deze 12e druk is geheel geactualiseerd, zonder dat de opbouw is veranderd. De ontwikkelingen in deze uitgave betreffen precies de periode van introductie van marktwerking in de Nederlandse gezondheidszorg. Het boek bestaat uit drie delen. Deel 1 gaat over de zorgvraag: bevolking en gezondheid, eigen initiatief. Deel 2 gaat over het zorgaanbod: het brede scala van zorgvoorzieningen en zorginstellingen. In deel 3 wordt de rol van de overheid besproken: bestuur en beleid, verzekeringsstelsel, overeenkomstenstelsel, kwaliteitsstelsel en marktwerking. De overzichtelijke indeling en de uitgebreide registers maken deze uitgave tot een onmisbaar naslagwerk over en voor de Nederlandse gezondheidszorg.

Wil je het boek lezen?De Nederlandse gezondheidszorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.M. Boot. Lezen De Nederlandse gezondheidszorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN