Recepteerkunde

Recepteerkunde - Yvonne Bouwman-Boer | Tiliboo-afrobeat.com

...rkunde is compleet vernieuwd en helemaal bij de tijd ... Practical Pharmaceutics — KNMP.nl ... . Van een vraag van de arts tot quality by design, van mortier tot autoclaaf, van ingangs-tot eindcontrole, van recept tot productdossier, van apotheek tot thuiszorg, het komt allemaal aan de orde. Recepteerkunde is compleet vernieuwd en helemaal bij de tijd. Van een vraag van de arts tot quality by design, van mortier tot autoclaaf, van ingangs- tot eindcontrole, van recept tot productdossier, van apotheek tot thuiszorg, het komt allemaal aan de orde. Zowel voor de specialist als voor de generalist is ... Recepteerkunde. Product en bereiding van geneesmiddelen ... ... . Zowel voor de specialist als voor de generalist is Recepteerkunde onmisbaar. Recepteerkunde is het vakgebied waarin men leert hoe een medicijn bereid (gemaakt) dient te worden. Hierbij houdt men onder andere rekening met de volgende aspecten: rationaliteit van het recept, fysisch-chemische eigenschappen van het farmacon (geneeskrachtige stof), onverenigbaarheden (of twee stoffen in een preparaat geen reactie met elkaar...

INFORMATIE

AUTEUR
Yvonne Bouwman-Boer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Recepteerkunde.pdf

OMSCHRIJVING

Recepteerkunde 5e druk is een boek van Yvonne Bouwman-Boer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031377886 Recepteerkunde is compleet vernieuwd en helemaal bij de tijd. Van een vraag van de arts tot quality by design, van mortier tot autoclaaf, van ingangs- tot eindcontrole, van recept tot productdossier, van apotheek tot thuiszorg, het komt allemaal aan de orde. Zowel voor de specialist als voor de generalist is Recepteerkunde onmisbaar.Wie zelf bereidt uit grondstoffen op kleine of grote schaal, of handelspreparaten aanpast, kan niet zonder Recepteerkunde, maar ook zij die bereidingen van anderen afleveren of preparaten voor toediening gereed maken vinden er noodzakelijke informatie.Deze editie is alleen bedoelt voor studenten en kan alleen worden bestelt bij opgave van het studentennummer.

Wil je het boek lezen?Recepteerkunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Yvonne Bouwman-Boer. Lezen Recepteerkunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN