Praktijkgidsen waar&wet - Bijzondere voeding en voedingssupplementen 2017

Praktijkgidsen waar&wet - Bijzondere voeding en voedingssupplementen 2017 - Ebba Hoogenraad | Tiliboo-afrobeat.com

...gidsen waar&wet - Bijzondere voeding en voedingssupplementen 2017 1e druk is een boek van Ebba Hoogenraad uitgegeven bij Sdu Uitgevers ... PDF Download AARSMAN'S AMSTERDAM ... . ISBN 9789012400428 Het (Europese) levensmiddelenrecht is sterk in ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor bijzondere voeding, een aparte categorie levensmiddelen bedoeld voor specifieke groepen consumenten. Praktijkgidsen waar&wet. Additieven in levensmiddelen | 2015 . Bijzondere voeding en voedingssupplementen | 2017 De Europese hygieneverordening | Uitwerkingen voor de levensmiddelenindustrie edit ... bol.com | Praktijkgidsen waar&wet ... ... . Bijzondere voeding en voedingssupplementen | 2017 De Europese hygieneverordening | Uitwerkingen voor de levensmiddelenindustrie editie 2014 . De Europese hygiëneverordeningen | 2017 Etikettering van levensmiddelen | 2012 . Microbiologische criteria | Editie 2014 ... Praktijkgidsen waar&wet - Bijzondere voeding en voedingssupplementen 2017 is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Prakti...

INFORMATIE

AUTEUR
Ebba Hoogenraad
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkgidsen waar&wet - Bijzondere voeding en voedingssupplementen 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Praktijkgidsen waar&wet - Bijzondere voeding en voedingssupplementen 2017 1e druk is een boek van Ebba Hoogenraad uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012400428 Het (Europese) levensmiddelenrecht is sterk in ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor bijzondere voeding, een aparte categorie levensmiddelen bedoeld voor specifieke groepen consumenten. De regelgeving voor bijzondere voeding is in 2013 volledig herzien, met als resultaat de Verordening bijzondere voeding (609/2013) die op 20 juli 2016 in werking is getreden. Vanaf die datumzullen de komende jaren verschillende uitvoeringsverordeningen met specifieke regels per productcategorie van kracht worden.Waar vroeger allerlei levensmiddelen onder de wetgeving voor bijzondere voeding konden vallen, trekt de Verordening bijzondere voeding duidelijke lijnen. Voor zuigelingenvoeding, babyvoeding, medische voeding en total diet replacement-producten gelden specifieke voorschriften, andere productgroepen kunnen geen bijzondere voeding meer zijn. Deze Praktijkgids brengt per productgroep de voorschriften in kaart en geeft waar mogelijk praktijkvoorbeelden en uitleg.Ook voedingssupplementen staan in de spotlight. De markt is voortdurend in ontwikkeling en de NVWA treedt actief op tegen onder meer online verkopers van voedingssupplementen. De wetgeving is niet nieuw, maar in de praktijk best ingewikkeld. Welke samenstelling en claims toelaatbaar zijn, is vaak niet eenvoudig vast te stellen. Deze Praktijkgids beschrijft daarom ook voor deze productgroep de toepasselijke wetgeving, voorzien van voorbeelden en commentaar. De uitgave is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling, productie en verkoop van bijzondere voeding en voedingssupplementen.

Wil je het boek lezen?Praktijkgidsen waar&wet - Bijzondere voeding en voedingssupplementen 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ebba Hoogenraad. Lezen Praktijkgidsen waar&wet - Bijzondere voeding en voedingssupplementen 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN