KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving

KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...rboek Externe Verslaggeving 2019 is primair als naslagwerk bedoeld voor deze categorie ondernemingen ... ‎Jaarboek EV in de App Store ... . Dit jaarboek kunt u niet toepassen op de geconsolideerde jaarrekeningen van Nederlandse beursgenoteerde rechtspersonen die IFRS toepassen of Nederlandse rechtspersonen die dat op vrijwillige basis doen. KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving ... Melding Handboek Externe Verslaggeving. Een praktische handleiding voor het toepassen van NL GAAP Het Handboek Externe Verslaggeving 2020 vormt een praktische handreiking voor toepassing van NL GAAP. In dit handboek behandelen wij in kort bestek belangrijke wettelijke bepalingen en richtlijnen voo ... Handboek externe verslaggeving 2019 | Audit | Deloitte ... ... . In dit handboek behandelen wij in kort bestek belangrijke wettelijke bepalingen en richtlijnen voor het opstellen van de jaarrekening volgens NL GAAP. Het KPMG Jaarboek externe verslaggeving is ingedeeld in vier delen, te weten: I. Algemene gron...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving.pdf

OMSCHRIJVING

Wat zijn de regels voor de verwerking, waardering presentatie en toelichting van de jaarrekeningposten van ondernemingen die onderworpen zijn aan de bepalingen van BW2 Titel 9? Met dit naslagwerk op uw bureau heeft u de verslaggevingsregels binnen handbereik. De auteurs van deze uitgave werken op de vaktechnische afdeling van KPMG. KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019 is primair als naslagwerk bedoeld voor deze categorie ondernemingen. Dit jaarboek kunt u niet toepassen op de geconsolideerde jaarrekeningen van Nederlandse beursgenoteerde rechtspersonen die IFRS toepassen of Nederlandse rechtspersonen die dat op vrijwillige basis doen. Inhoud KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019 bestaat uit vier delen: (I) Algemene grondslagen, (II) Jaarrekeningposten, (III) Toelichting en overige gegevens en (IV) bijzondere onderwerpen. De verslaggevingsregels die u in dit jaarboek externe verslaggeving aantreft, vinden hun basis in: Titel 9 en voorschriften over de jaarverslaggeving (inclusief wetsgeschiedenis) die voorkomen in andere titels van het BW Jurisprudentie van de Ondernemingskamer en de Hoge Raad RJ-Richtlijnen en RJ-Uitingen IFRS Gebruiken en bedrijfseconomische opvattingen Elk hoofdstuk bevat een overzicht met de belangrijkste verschillen tussen de Nederlandse verslaggevingsregels en IFRS, de vrijstellingen voor middelgrote en kleine rechtspersonen en aparte paragrafen over toekomstige regelgeving.

Wil je het boek lezen?KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN