Internationale handel

Internationale handel - K. Faas | Tiliboo-afrobeat.com

...tionale handel; in- en uitvoerwaarde kerncijfers ... Artikelen over internationale handel | Telegraaf.nl ... . 15-6-2020 06:30. Invoer en uitvoer volgens eigendomsoverdracht; volumeontwikkelingen. 15-6-2020 06:30. Ruilvoet van de buitenlandse handel in goederen, index 2015=100. 15-6-2020 06:30. Internationale handel; invoer en uitvoer van diensten naar land, kwartaal. 11-6-2020 02:00 'Protectionisme internationale handel neemt toe' maandag 17 juni 2013 om 21:17 - Economie. Ondernemer door internet de grens over maandag ... Samenvatting Economie Internationale Handel (4e klas havo ... ... . Ondernemer door internet de grens over maandag 16 april 2012 om 11:52 - NUzakelijk overig. Internationale handel of wereldhandel is de handel tussen landen. Het verkopen van producten aan het buitenland is export of uitvoer, het kopen van producten koopt uit het buitenland is import of invoer.De internationale handel vindt plaats op de wereldmarkt Het laatste nieuws met duiding van redacteuren, achtergronden, columns, opinie, wetenscha...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Faas
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Internationale handel.pdf

OMSCHRIJVING

Internationale handel is een bronnenboek bedoeld voor de tweede- en derdejaars cursisten van de opleiding Assistent-manager internationale handel. In dit boek leert de cursist acquisitie en verkoopactiviteiten uit te voeren, de verkoop te optimaliseren, relaties in het buitenland te onderhouden, administratieve afhandeling van de verkoop te verzorgen, transporten voor te bereiden en inkopen in het buitenland.Het boek wordt ondersteund door de methodewebsite www.scoren.info. Bij aanschaf van dit boek krijgt u een inlogcode voor 1 jaar voor deze website.

Wil je het boek lezen?Internationale handel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Faas. Lezen Internationale handel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN