Prothetiek en orale implantologie

Prothetiek en orale implantologie - H Meijer | Tiliboo-afrobeat.com

...ek en orale implantologie is dan ook primair geschreven voor de algemeen practicus ... Prothetiek en orale implantologie Download PDF ePUB ... . Het is een uiterst praktische handleiding, die duidelijk maakt - mede door het vele fotomateriaal - wat er klinisch mogelijk is. Daarnaast is dit boek is een compleet compendium; daardoor is het ook bij uitstek geschikt als leerboek en naslagwerk. Prothetiek en orale implantologie 1e druk is een boek van Herman Meijer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031341436 Na de eerste hoopgevende resultaten in de jaren zestig heeft ... bol.com | Prothetiek en orale implantologie ... ... . ISBN 9789031341436 Na de eerste hoopgevende resultaten in de jaren zestig heeft de implantologie de afgelopen decennia een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Prothetiek en orale implantologie (Hardcover). Prothetiek en orale implantologie. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het week...

INFORMATIE

AUTEUR
H Meijer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Prothetiek en orale implantologie.pdf

OMSCHRIJVING

Prothetiek en orale implantologie 1e druk is een boek van Herman Meijer uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789031341436 Na de eerste hoopgevende resultaten in de jaren zestig heeft de implantologie de afgelopen decennia een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Op dit moment kunnen al heel veel prothetische problemen met implantaten worden opgelost. Hierbij speelt de algemeen practicus een cruciale rol, zelfs als hij of zij niet zelf de prothetiek uitvoert, of de implantaten aanbrengt. Het is de algemeen practicus die allereerst verantwoordelijk is voor de anamnese, de pati nt onderzoekt en hem informeert over de mogelijkheden en het eventuele behandelplan. Altijd - ook na afronding van de behandeling - blijft de algemeen practicus de regie voeren.Prothetiek en orale implantologie is dan ook primair geschreven voor de algemeen practicus. Het is een uiterst praktische handleiding, die duidelijk maakt - mede door het vele fotomateriaal - wat er klinisch mogelijk is. Daarnaast is dit boek is een compleet compendium; daardoor is het ook bij uitstek geschikt als leerboek en naslagwerk. Prothetiek en orale implantologie is dan ook onmisbaar voor allen die met implantaten te maken hebben.

Wil je het boek lezen?Prothetiek en orale implantologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H Meijer. Lezen Prothetiek en orale implantologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN