Logica

Logica - Jean-Paul Delahaye | Tiliboo-afrobeat.com

...of redeneerkunst is de wetenschap die zich bezighoudt met de formele regels van het redeneren ... Lógica - Wikipedia, la enciclopedia libre ... .Traditioneel wordt de logica door de filosofie bestudeerd, maar zij wordt ook tot de wiskunde gerekend.. De logicus (meervoud: logici) is gespecialiseerd in deze tak van wetenschap, maar ook door wetenschappers binnen veel andere takken en subdisciplines van de wetenschap wordt veel ... Logica maakt zoveel mogelijk gebruik van pure en seizoens-producten die altijd biologisch zijn, gezond, verantwoord en zeker niet onbelangrijk, erg lekker! Vanzelfsprekend houden wij rekening met uw wensen, zowel voor het ontbijt, lunch en borrel hebben we altijd glutenvrije, lactosevrije en suikervrije keuzes. Boekhandel Logica Boekhandel Logica Benschopperstraat 17 3401DG IJsselstein 030-6874129 ijs ... Online boeken kopen bij - Boekhandel Logica ... . Boekhandel Logica Boekhandel Logica Benschopperstraat 17 3401DG IJsselstein 030-6874129 ijs...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean-Paul Delahaye
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Logica.pdf

OMSCHRIJVING

Logica, een instrument bij uitstek voor abstracte spellen en een belangrijk instrument in de wetenschap. De auteur neemt ons mee langs verzamelingen, de stelling van Gödel en de lastige wet van Benford tot de quantummechanica. Heldere uitleg, ook met wiskundige formules, duidelijke geïllustreerde voorbeelden en onderhoudende anekdotes verschaffen de lezer een nieuwe blik op de logica.

Wil je het boek lezen?Logica in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean-Paul Delahaye. Lezen Logica Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN