Vastgoed taxatiewijzer 2015 Exploitatiekosten

Vastgoed taxatiewijzer 2015 Exploitatiekosten - Koëter Vastgoed Adviseurs B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...e Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten Beleggingsvastgoed 2019 (VTW®) verschijnt begin april en bevat zoals bekend alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van beleggingsvastgoed betrouwbaar te kunnen inschatten ... Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2016 door Koëter ... ... . De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten is een toegestaan hulpmiddel voor de Praktijktoets Bedrijfsmatig Vastgoed. Koëter Vastgoed Adviseurs en haar succesvolle onafhankelijke adviesbureau zorgen al sinds 1996 voor een onafgebroken reeks, dé onderbouwing voor taxaties. Vastgoed taxatiewijzer 2015 Exploitatiekosten 1e druk is een boek van Koeter Vastgoed Adviseurs uitgegeven bij Vastgoed Adviseurs Online B.V.. ISBN 9789082028379 De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2015 bevat alle gege ... Vastgoed Taxatiewijzer - Exploitatiekosten 2015 (los ... ... . Vastgoed taxatiewijzer 2015 Exploitatiekosten 1e druk is een boek van Koeter Vastgoed Adviseurs uitgegeven bij Vastgoed Adviseurs Online B.V.. ISBN 9789082028379 De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2015 bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunn...

INFORMATIE

AUTEUR
Koëter Vastgoed Adviseurs B.V.
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Vastgoed taxatiewijzer 2015 Exploitatiekosten.pdf

OMSCHRIJVING

Vastgoed taxatiewijzer 2015 Exploitatiekosten 1e druk is een boek van Koeter Vastgoed Adviseurs uitgegeven bij Vastgoed Adviseurs Online B.V.. ISBN 9789082028379 De Vastgoed Taxatiewijzer Exploitatiekosten 2015 bevat alle gegevens die nodig zijn om de exploitatielasten van beleggingsvastgoed te kunnen inschatten. Dit handige boekje is gebaseerd op een eenvoudige, maar transparante en betrouwbare methode. Op basis van de categorie en het type gebouw zijn de exploitatiekosten, gesplitst naar bouwkundig en installaties, direct te bepalen. Er worden zeven categorie n gebouwen onderscheiden met in totaal 143 gebouwtypen. Elk type wordt met een kleurenfoto en een beknopte omschrijving aangeduid. Hierdoor is het type gebouw snel terug te vinden. De kengetallen zijn ontleend aan het gedetailleerd systeem voor planmatig onderhoud van Ko ter Vastgoed Adviseurs. De systematiek is mede ontwikkeld door FGH Vastgoed Expertise. Naast de kengetallen voor te verwachten onderhoudskosten geeft de Vastgoed Taxatiewijzer een overzicht van overige exploitatielasten zoals OZB- tarieven, rioollasten, waterschapslasten, verzekeringspremies, beheerkosten en kosten koper percentages. Ook wordt uitgebreide informatie gegeven over de herbouwwaarde, waardoor u de herbouwkosten nauwkeurig kunt bepalen. Dit boekje is, vanwege de betrouwbaarheid van de informatie en zijn handzame vorm, een handige hulp voor makelaars, taxateurs, beleggers, eigenaren en financiers in de vastgoedsector.De gegevens van de objecten zijn tevens opgenomen in de Real Estate Valuator of kortweg REV . Met deze handige digitale tool kunnen de exploitatiekosten van het vastgoed gespecificeerd worden en kan een nauwkeurige inschatting gemaakt worden van de herstel- en verbeterkosten. REVomvat nu bijna 300 type gebouwen van woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels, overheids- en zorggebouwen, leisure, recreatie en agrarisch vastgoed.Meer informatie over deze handige applicatie treft u aan op www.myREV.nl.

Wil je het boek lezen?Vastgoed taxatiewijzer 2015 Exploitatiekosten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koëter Vastgoed Adviseurs B.V.. Lezen Vastgoed taxatiewijzer 2015 Exploitatiekosten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN