Lexplicatie 3.xi a - Militair ambtenarenrecht

Lexplicatie 3.xi a - Militair ambtenarenrecht - Koninkrijk der Nederlanden | Tiliboo-afrobeat.com

...jgsmacht moet de belangen van het Koninkrijk verdedigen en de internationale rechtsorde helpen handhaven en bevorderen ... Wanneer pleeg ik als ambtenaar plichtsverzuim? - Judex ... . Die taken brengen met zich mee dat militaire ambtenaren een bijzondere rechtsverhouding met de Staat hebben. Dit Lexplicatiedeel is volledig aan die bijzondere rechtsverhouding gewijd. Het bevat onder meer de Militaire Ambtenarenwet 1931, het Algemeen militair ... Hoofdzaken van het militaire ambtenarenrecht. Centraal in deze mastermonografie staat de rechtspositie van de militair. Het boek vangt aan met een... Boeken van K ... Militair ambtenarenrecht (e-boek) | M.J.EM. Jager ... ... . Centraal in deze mastermonografie staat de rechtspositie van de militair. Het boek vangt aan met een... Boeken van Koninkrijk der Nederlanden lezen? Boeken van Koninkrijk der Nederlanden koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Gratis verzonden T.B2 Lexplicatie Pag.0009 9 "Het bestrijkt het gehele gebied van het militaire ambtenarenrecht...

INFORMATIE

AUTEUR
Koninkrijk der Nederlanden
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Lexplicatie 3.xi a - Militair ambtenarenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

De krijgsmacht moet de belangen van het Koninkrijk verdedigen en de internationale rechtsorde helpenhandhaven en bevorderen. Die taken brengen met zich mee dat militaire ambtenaren een bijzondere rechtsverhouding met de Staat hebben.Dit Lexplicatiedeel is volledig aan die bijzondere rechtsverhouding gewijd. Het bevat onder meer de Militaire Ambtenarenwet 1931, het Algemeen militair ambtenarenreglement en een uitgebreide selectie van de overige regelgeving op dit terrein.In zijn commentaar bij de wet geeft de auteur op compacte wijze een overzicht van de wetsgeschiedenis en jurisprudentie door de jaren heen, voor zover die voor een goede uitleg van de wet ook nu nog relevant zijn. Bij de lagere regelgeving zijn fragmenten uit de officiële toelichtingen opgenomen.

Wil je het boek lezen?Lexplicatie 3.xi a - Militair ambtenarenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koninkrijk der Nederlanden. Lezen Lexplicatie 3.xi a - Militair ambtenarenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN