Grondslagen vh scepticisme

Grondslagen vh scepticisme - P.S. van Koningsveld | Tiliboo-afrobeat.com

...lagen van het scepticisme (Hardcover). Dr ... Grondslagen Vh Recht Week 6 - 21013083 - StudeerSnel ... . Rein Ferwerda heeft alle overgeleverde geschriften van Sextus voor het eerst in het Nederlands... Grondslagen vh scepticisme Empiricus. 0. Verschenen in 1996 bij Kritak. Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0. Literatuur & Romans Topics 0 Genre Literatuur & Romans Vertaalde literaire roman, novelle Uitgeverij Kritak Laatste editie 09 oktober 1996 ISBN Grondslagen vh scepticisme - Empiricus Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen ... Jaap van Praag, Grondslagen van humanisme | Humanistische ... ... . Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering Jouw recensie Schrijf een ... Buy GRONDSLAGEN VH SCEPTICISME 01 by EMPI...

INFORMATIE

AUTEUR
P.S. van Koningsveld
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Grondslagen vh scepticisme.pdf

OMSCHRIJVING

Dr. Rein Ferwerda heeft alle overgeleverde geschriften van Sextus voor het eerst in het Nederlands vertaald. In de inleiding laat hij de lezer niet alleen kennismaken met het antieke scepticisme maar ook met moderne filosofen die zich op een of andere manier met het scepticisme hebben beziggehouden, zoals Montaigne, Descartes, Hume, Nietzsche, Husserl, Wittgenstein en Rorty. Vertaling en inleiding geven een boeiend inzicht in de worsteling van de mens door de eeuwen heen om, ondanks fundamentele twijfel over de ware aard van ons bestaan en van het bestaan der dingen om ons heen, toch te leven.

Wil je het boek lezen?Grondslagen vh scepticisme in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P.S. van Koningsveld. Lezen Grondslagen vh scepticisme Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN