Educatieve wettenverzameling - Verzameling wetgeving financiële en estate planning 2016

Educatieve wettenverzameling - Verzameling wetgeving financiële en estate planning 2016 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ieve wettenverzameling - Verzameling wetgeving financi le en estate planning 2016 1e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers ... Verzameling wetgeving financiële en estate planning 2015 ... ... . ISBN 9789012397261 De in de Verzameling Wetgeving Financi le en Estate Planning opgenomen wet- en regelgeving is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse praktijk van de fiscalist, notaris, financieel planner, estate planner en accountmanager Verzameling wetgeving financiële en estate planning 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012399296 De in de Verzameling Wetgeving Financiële en Estate Planning opgenomen wet- en regelgeving is bij uitstek ge ... Verzameling wetgeving financiële en estate planning / 2016 ... ... . ISBN 9789012399296 De in de Verzameling Wetgeving Financiële en Estate Planning opgenomen wet- en regelgeving is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse praktijk van de fiscalist, notaris, financieel planner, estate planner en accountmanager bij banken. Op zoek naar artikelen van Educatieve Wettenverzameling? Artikelen van Educatieve Wettenverzameling koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Verzameling wetgeving financiële en estate planning 2016 Educatieve wettenverzameling: Amazon.e...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Educatieve wettenverzameling - Verzameling wetgeving financiële en estate planning 2016.pdf

OMSCHRIJVING

Educatieve wettenverzameling - Verzameling wetgeving financi le en estate planning 2016 1e druk is een boek uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012397261 De in de Verzameling Wetgeving Financi le en Estate Planning opgenomen wet- en regelgeving is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse praktijk van de fiscalist, notaris, financieel planner, estate planner en accountmanagerbij banken. De bundel bevat materieel en formeel recht en is ingedeeld in veertien thematische delen: Belasting algemeen, Invordering, Inkomstenbelasting,Loonbelasting, Vennootschapsbelasting, Dividendbelasting, Successierecht, Waardering onroerende zaken, Burgerlijk Wetboek, Toekomstvoorzieningen, Studiefinanciering, Sociale Zekerheid, Wet op het financieel toezicht en Internationale regelgeving. Nieuw toegevoegd aan deze editie is de Europese Erfrechtverordening. Ook door docenten en studenten in het fiscale onderwijsaan universiteiten, hbo- en andere praktijkopleidingen is deze bundel uitstekend te gebruiken. Verzameling Wetgeving Financi le en Estate Planning isoverzichtelijk, compleet en gemakkelijk hanteerbaar. De teksten zijn voorzien van margewoorden en er is een uitgebreid trefwoordenregister opgenomen.De kopijsluitingsdatum van deze bundel is 1 januari 2016. Jaarlijks verschijnt een geactualiseerde herdruk.

Wil je het boek lezen?Educatieve wettenverzameling - Verzameling wetgeving financiële en estate planning 2016 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Educatieve wettenverzameling - Verzameling wetgeving financiële en estate planning 2016 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN