Onderneming en recht 99 - Tenietgaan van beperkte rechten

Onderneming en recht 99 - Tenietgaan van beperkte rechten - S.E. Bartels | Tiliboo-afrobeat.com

...ming en recht 99 - Tenietgaan van beperkte rechten (Hardcover) ... Tenietgaan van beperkte rechten - Ebook - 9789013143805 ... ... . Onderneming en recht 99 - Tenietgaan van beperkte rechten 1e druk is een boek van... In Tenietgaan van beperkte rechten gaan de auteurs in op al deze onderwerpen én op de gevolgen van het tenietgaan van zekerheidsrechten. Daarmee past deze bundel in de ambitie van het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht (OO&R) om algemene vermogensrechtelijke leerstukken in verband te brengen met onderwerpen die specifiek voor ondernemingen relevant zijn. Onderneming En Recht 99 - Tenietgaan Van Beperkte Rechten He ... Boek: Tenietgaan van beperkte rechten - Geschreven door S ... ... . Onderneming En Recht 99 - Tenietgaan Van Beperkte Rechten Het boek Onderneming En Recht 99 - Tenietgaan Van Beperkte Rechten is 1 maal gevonden, 1 maal nieuw en 0 maal tweedehands. "Onderneming En Recht 99 - Tenietgaan Van Beperkte Rechten" is nieuw te koop vanaf € 79,50 bij Bol.com. In Teni...

INFORMATIE

AUTEUR
S.E. Bartels
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Onderneming en recht 99 - Tenietgaan van beperkte rechten.pdf

OMSCHRIJVING

In art. 3:81 lid 2 BW worden redenen genoemd waarom beperkte rechten teniet kunnen gaan. Daarnaast kent de wet bijzondere gronden van tenietgaan, zoals derdenbescherming, verjaring, zuivering en lossing. In Tenietgaan van beperkte rechten gaan de auteurs in op al deze onderwerpen én op de gevolgen van het tenietgaan van zekerheidsrechten. Daarmee past deze bundel in de ambitie van het Onderzoekcentrum Onderneming & Recht (OO&R) om algemene vermogensrechtelijke leerstukken in verband te brengen met onderwerpen die specifiek voor ondernemingen relevant zijn. Deze uitgave is in het bijzonder ook relevant voor het notariaat, bijvoorbeeld waar het gaat om onderwerpen als opzegging en opheffing van erfpacht en opstal.

Wil je het boek lezen?Onderneming en recht 99 - Tenietgaan van beperkte rechten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S.E. Bartels. Lezen Onderneming en recht 99 - Tenietgaan van beperkte rechten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN