LEERBOEK KINDERORTHOPEDIE

LEERBOEK KINDERORTHOPEDIE - Fabry | Tiliboo-afrobeat.com

...EK KINDERORTHOPEDIE (Hardcover). Dit is het eerste uitgebreide Nederlandstalige werk over dit onderwerp ... bol.com | Leerboek kinderorthopedie | 9789044111613 | Boeken ... . De nadruk ligt vooral op diagnose en... Leerboek kinderorthopedie. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Voor meer informatie omtrent het coronavirus, klik hier. lekker winkelen ... Leerboek kinderorthopedie 1e druk is een boek van G. Fabry (Red.) uitgegeven bij ... Leerboek orthopedie | mijn-bsl ... . lekker winkelen ... Leerboek kinderorthopedie 1e druk is een boek van G. Fabry (Red.) uitgegeven bij Garant. ISBN 9789044122329 Voor het zich ontwikkelende kind is een adequate diagnose en behandeling va...

INFORMATIE

AUTEUR
Fabry
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
LEERBOEK KINDERORTHOPEDIE.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het eerste uitgebreide Nederlandstalige werk over dit onderwerp. De nadruk ligt vooral op diagnose en differentiële diagnose, het oordeelkundig gebruik van technische en beeldvormende hulpmiddelen en op een zo rechtlijnig mogelijke aanduiding van behandeling en vooral indicaties tot behandeling. De technische aspecten van operaties worden zoveel mogelijk vermeden. Het boek is onder meer bedoeld voor de pediater, die toch geregeld deze pathologie ziet en zo beter kennis kan maken met de mogelijkheden van de kinderorthopedie en voor de botspecialist die minder frequent kinderen behandelt. Verder is het bedoeld als naslagwerk voor de huisarts, die dikwijls de eerste beslissing moet nemen over het al dan niet doorverwijzen en over het al dan niet acute karakter van een aandoening. Het is ook zeer geschikt als studieboek voor de assistent orthopedie in opleiding en voor de student geneeskunde. Het boek is rijkelijk gei1lustreerd -met meer dan 600 foto's en tekeningen: radiologische afwijkingen die met een loutere beschrijving niet tot hun recht komen.

Wil je het boek lezen?LEERBOEK KINDERORTHOPEDIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fabry. Lezen LEERBOEK KINDERORTHOPEDIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN