Inleiding pensioenrecht

Inleiding pensioenrecht - E.M.F. Schols-Van Oppen | Tiliboo-afrobeat.com

...ing pensioenrecht behandelt op een overzichtelijke manier de Nederlandse wetgeving met betrekking tot pensioen in haar volle breedte ... Studystore | Inleiding pensioenrecht, Schols-van Oppen, E ... ... . Deze uitgave heeft daarnaast oog voor de wetgeving die aanstaande is en de ontwikkelingen die op termijn dwingen tot hernieuwde aanpassing van het wettelijk kader rond pensioen. Inleiding pensioenrecht behandelt op een overzichtelijke manier de Nederlandse wetgeving met betrekking tot pensioen in haar volle breedte. Deze uitgave heeft daarnaast oog voor de wetgeving die aanstaande is en de ontwikkelingen die op termijn dwingen tot hernieuwde aa ... Inleiding pensioenrecht | Boeken ... . Deze uitgave heeft daarnaast oog voor de wetgeving die aanstaande is en de ontwikkelingen die op termijn dwingen tot hernieuwde aanpassing van het wettelijk kader rond pensioen. 'Inleiding pensioenrecht' behandelt op een overzichtelijke manier de Nederlandse wetgeving met betrekking tot pensioen in haar volle breedte. Deze uitgave heeft daarnaast oog voor de wetgeving die ...

INFORMATIE

AUTEUR
E.M.F. Schols-Van Oppen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Inleiding pensioenrecht.pdf

OMSCHRIJVING

De pensioenwetgeving is voortdurend aan verandering onderhevig. Met ingang van 1 januari 2015 is - na jaren van discussie - het financiële toetsingskader aangepast en is stevig ingegrepen in de fiscale faciliteiten met betrekking tot pensioen.Inleiding pensioenrecht behandelt op een overzichtelijke manier de Nederlandse wetgeving met betrekking tot pensioen in haar volle breedte.Deze uitgave heeft daarnaast oog voor de wetgeving die aanstaande is en de ontwikkelingen die op termijn dwingen tot hernieuwde aanpassing van het wettelijk kader rond pensioen.Mr. dr. E.M.F. Schols-van Oppen is pensioenjurist en intern toezichthouder bij een aantal pensioenfondsen.

Wil je het boek lezen?Inleiding pensioenrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.M.F. Schols-Van Oppen. Lezen Inleiding pensioenrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN