Human resource management & performantie

Human resource management & performantie - Alex Vanderstraeten | Tiliboo-afrobeat.com

...man resource management & performantie (Hardcover) ... Human Resource Management: What Is It? - The Balance Careers ... . "Vanderstraeten prikkelt de nieuwsgierigheid met interessante invalshoeken."HR Square, januari... Human Resource Management en Performantie € 72,00 Studenten € 42,00. Omschrijving Inhoudsopgave "Vanderstraeten prikkelt de nieuwsgierigheid met interessante invalshoeken. " HR Square, januari 2011. Human Resource Management in de 21 e eeuw Sinds de economisering wordt van de ... Vanderstraeten, Alex. Human Resource Managemen ... Role of Human Resource Management in Organizational ... ... ... Vanderstraeten, Alex. Human Resource Management En Performantie: Een Strategische Kijk Op Medewerkers En Oragnisatie.Brugge: Die Keure, 2010. Print. Op het eerste gezicht is de turf 'Human Resource Management en Performantie - Een strategische kijk op medewerkers en organisatie' een HRM-handboek als een ander. Dan ben je al gauw geneigd het na wat doorbladeren door te schuiven naar de studenten van de auteur, in casu professor Alex V...

INFORMATIE

AUTEUR
Alex Vanderstraeten
DIMENSIE
2,1 MB
BESTANDSNAAM
Human resource management & performantie.pdf

OMSCHRIJVING

”Vanderstraeten prikkelt de nieuwsgierigheid met interessante invalshoeken.”HR Square, januari 2011Human Resource Management in de 21e eeuwSinds de economisering wordt van de gemiddelde Human Resource Manager een specifieke kennis en kunde verwacht die niet terug te voeren is tot het gezonde verstand. Dit boek vormt een leidraad bij het beheersen en implementeren van managementsystemen en -praktijken. Multidimensioneel modelDit handboek beperkt zich niet tot de opsomming van methodieken of praktijken, maar vertrekt vanuit een multidimensioneel model, waarbinnen de verschillende elementen van Human Resource Management worden samengebracht. Zo kan de complexiteit van het menselijke en organisationele functioneren beter begrepen worden en kunnen problemen op een adequate manier opgelost worden.Aandacht voor social profit en publieke organisatiesAlex Vanderstraeten geeft talloze voorbeelden uit social profit en publieke organisaties. Zo biedt hij een tegenwicht voor de vele Human Resource Management handboeken die telkens opnieuw voorbeelden serveren uit multinationale bedrijven. Een must voor al wie streeft naar een consistente Human Resource Management-strategie.

Wil je het boek lezen?Human resource management & performantie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alex Vanderstraeten. Lezen Human resource management & performantie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN