Handboek familiaal vermogensrecht

Handboek familiaal vermogensrecht - Renate Barbaix | Tiliboo-afrobeat.com

...ek Familiaal vermogensrecht (tweede editie) - gebonden editie ... Renate Barbaix | GB advocaten ... . De tekst is up-to-date gehouden tot 1 augustus 2018 en verwerkt de wetswijzigingen die tot dan in het Belgisch staatsblad zijn gepubliceerd. Onder meer de Erfwet 2017 en de Wet Huwelijksvermogensrecht 2018 zijn integraal in de tekst verwerkt. De tekst is up-to-date gehouden tot 1 augustus 2018 en verwerkt de wetswijzigingen die tot dan in het Belgisch Staatsblad zijn gepubliceerd. De tweede editie van dit onmisbaar referentiewerk biedt de ... Handboek familiaal vermogensrecht ... ... . De tweede editie van dit onmisbaar referentiewerk biedt de lezer een algemeen maar toch gedetailleerd overzicht van de bijwijlen zeer technische regels van het ruime familiaal vermogensrecht - het relatievermogensrecht, het erfrecht en de giften. Handboek Familiaal vermogensrecht (tweede editie) - gebonden editie. Auteurs: R. Barbaix Uitgever: Intersentia. De tweede editie van dit onmisbare referentiewerk biedt de lezer een algem...

INFORMATIE

AUTEUR
Renate Barbaix
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek familiaal vermogensrecht.pdf

OMSCHRIJVING

De tekst is up-to-date gehouden tot 1 augustus 2018 en verwerkt de wetswijzigingen die tot dan in het Belgisch staatsblad zijn gepubliceerd.Deze twee editie van dit onmisbare referentiewerk biedt de lezer een algemeen maar toch gedetailleerd overzicht van de bijwijlen zeer technische regels van het ruime familiaal vermogensrecht – het relatievermogensrecht, het erfrecht en de giften.

Wil je het boek lezen?Handboek familiaal vermogensrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Renate Barbaix. Lezen Handboek familiaal vermogensrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN