PS-special 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid

PS-special 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid - H.W.M. Nacinovic | Tiliboo-afrobeat.com

...al 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid 1e druk is een boek van H ... bol.com | PS-special 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in ... ... .W.M. Nacinovic uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013146639 Wat houdt duurzaam gescheiden leven in? En wat heeft deze vorm van leven voor invloed op de hoogte van eventuele uitkeringen? PS-special 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid. Wat heeft duurzaam gescheiden leven voor invloed op de hoogte van uitkeringen? In... PS Special Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid is bovendien de enige ... Boek: Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid ... ... ... PS Special Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid is bovendien de enige uitgave die het gehele thema diepgaand behandelt. Daarmee is het een essentiële uitgave voor alle medewerkers van uitvoeringsinstellingen en advocaten die zich bezighouden met sociale zekerheid. PS-s...

INFORMATIE

AUTEUR
H.W.M. Nacinovic
DIMENSIE
8,8 MB
BESTANDSNAAM
PS-special 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid.pdf

OMSCHRIJVING

PS-special 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid 1e druk is een boek van H.W.M. Nacinovic uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013146639 Wat houdt duurzaam gescheiden leven in? En wat heeft deze vorm van leven voor invloed op de hoogte van eventuele uitkeringen? In deze uitgave wordt het onderwerp ''gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid'' grondig ontleed. Hierbij komen alle samenlevingsvormen en de gevolgen hiervan op sociale zekerheid uitgebreid aan bod. In 2015 werd de kostendelersnorm ingevoerd. Dit bracht geen goed nieuws met zich mee voor veel uitkeringsgerechtigde Nederlanders. Deze norm stelt namelijk dat de hoogte van een uitkering wordt aangepast naargelang het aantal volwassenen waarmee de uitkeringsgerechtigde een woning deelt, ongeacht het inkomen van deze volwassenen. PS Special Gezamenlijke huishouding, in de sociale zekerheid wordt volledig gewijd aan deze kwestie. Welke samenlevingsvormen bestaan er? En wat hebben deze vormen voor invloed op sociale zekerheid? Een voorbeeld van een gezamenlijke huishouding is wanneer twee ongehuwden samenwonen en de kosten van een huishouden kunnen delen. Dit heeft als gevolg dat zij een lagere uitkering krijgen. Andersom kan er ook sprake zijn van duurzaam samenwonen. Hierbij wonen gehuwden mensen apart en hebben zij volgens de sociale zekerheid daarom recht op hogere uitkeringen. Deze uitgave behandelt het onderwerp gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid tot in de puntjes. U vindt van A tot Z welke bepalingen hierbij van kracht zijn. Ook de wettelijke gevolgen van het verzwijgen van specifieke samenlevingsvormen en procedures over terugvorderingen van uitkeringen komen uitgebreid aan bod. #PS Special Gezamenlijke huishouding, in de sociale zekerheid# is bovendien de enige uitgave die het gehele thema diepgaand behandelt. Daarmee is het een essentiële uitgave voor alle medewerkers van uitvoeringsinstellingen en advocaten die zich bezighouden met sociale zekerheid.

Wil je het boek lezen?PS-special 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H.W.M. Nacinovic. Lezen PS-special 2017-1 - Gezamenlijke huishouding in de sociale zekerheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN