Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017

Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...onfiscaliteit in ondernemingen 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer België ... Zoutberg Boek PDF Online - meubelbeursmechelen.be ... . ISBN 9789046594841 . De Gids voor loonfiscaliteit in ondernemingen biedt u een glasheldere en coherente synthese van de belangrijkste fiscale wetgeving met betrekking tot de bedrijfsvoorheffing, de aanwervingsmaatregelen en situaties inzake vreemdelingschap (bv: de tewerkstelling van een ... Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer België. ISBN 9789046594841 De Gids voor loonfiscaliteit in ondernemingen biedt u een glasheldere en ... Download PDF Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017 ... . ISBN 9789046594841 De Gids voor loonfiscaliteit in ondernemingen biedt u een glasheldere en coherente synthese van de belangrijkste fiscale wetgeving met betrekking tot de bedrijfsvoorheffing, ... Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017 (Paperback). Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017 1e druk is een bo...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017.pdf

OMSCHRIJVING

Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer België. ISBN 9789046594841 De Gids voor loonfiscaliteit in ondernemingen biedt u een glasheldere en coherente synthese van de belangrijkste fiscale wetgeving met betrekking tot de bedrijfsvoorheffing, de aanwervingsmaatregelen en situaties inzake vreemdelingschap (bv: de tewerkstelling van een buitenlands kaderlid).Onder andere volgende nieuwigheden werden mee opgenomen in deze 2017 editie: de nieuwe regels met betrekking tot de aftrekbaarheid van de tankkaartde regels rond de extra netto uren in de horecade nieuwe regeling met betrekking tot de belastingheffing voor bepaalde inkomensde maatregelen op vlak van bedrijfsvoorheffing als gevolg van de aanslagen van 22 maart 2016de veralgemening van de invoering van de elektronische fiscale administratiede verduidelijking van de regels met betrekking tot de belastingvrijstelling toegestaan voor het flexiloon en het flexivakantiegeldalle bedragen zijn aangepast aan de nieuwigheden en indexaties die van toepassing zijn op de inkomsten in 2017. De informatie met betrekking tot de fiscale administratie is van toepassing op de inkomsten uit 2016 en zijn in overeenkomst met de laatste administratieve instructies van de FOD Financiën. De Gids voor loonfiscaliteit in ondernemingen informeert u over de fiscale bijzonderheden die verbonden zijn aan de uitbetaling van een bezoldiging. Dit werkinstrument is in de eerste plaats gericht op de praktijk en bevat talrijke tabellen, schema’s en voorbeelden.

Wil je het boek lezen?Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Gids loonfiscaliteit in ondernemingen 2017 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN