Sociaal handhavingsrecht

Sociaal handhavingsrecht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...iaal handhavingsrecht - Afbakening en begrippen: sociaal handhavingsrecht & conflictbeheersing 2 ... Handhavingsrecht - Saxion - StudeerSnel ... . Sociaal overleg en sociale bemiddeling 3. Sociale inspectie 4. Sociaal-bestuurlijke handhaving 5. Tuchtrechtelijke handhaving 6. Sociaal procesrecht 7. Sociaal strafrecht 8. Alternatieve geschillenbeslechting 9. Handhaving van internationale ... Sociaal handhavingsrecht. ISBN: 9789046603468 Aantal Pagina's: 322 Status: Verschenen - bestelbaar - leverbaar Prijs: € 80,50 Uitgever : Maklu-Uitgevers nv: Print-versie Bestel Nu: Over het boek: De wetgever hanteert een arsenaal van sancties met het oog op de handhaving van de sociale wetgeving. Onder soicaal handhavingsrecht wordt verstaan het geheel van regels die ertoe strekken het soc ... Sociaal handhavingsrecht: het recht van toegang en het ... ... . Onder soicaal handhavingsrecht wordt verstaan het geheel van regels die ertoe strekken het sociaal recht te doen nale...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociaal handhavingsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

De wetgever hanteert een arsenaal van sancties met het oog op de handhaving van de sociale wetgeving. Deze uitgave behandelt het sociaal strafrecht en de administratieve sancties in het sociaal recht. Het boek opent met een uiteenzetting over de sociaalrechtelijke misdrijven en hun strafbaarstelling. Daarna wordt de sociaalrechtelijke dader onder de loep genomen, waarbij ook de wet inzake de strafrechtelijke aansprakelijkheid van rechtspersonen wordt behandeld. In een aparte bijdrage wordt aangegeven welke bestraffingsmogelijkheden het sociaal strafrecht biedt. Wat het formeel strafrecht betreft, volgt een omstandige bijdrage over de opsporing van sociaalrechtelijke misdrijven. De uitoefening van de strafvordering en de weerslag daarvan op de burgerlijke vordering naar aanleiding van sociaalrechtelijke misdrijven komt vervolgens aan bod. De toegenomen aandacht voor de administratieve sancties in het sociaal recht weerspiegelt zich in de titel van het boek en in de opname van twee afzonderlijke bijdragen over dit thema.

Wil je het boek lezen?Sociaal handhavingsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Sociaal handhavingsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN