De positie van de vennootschap onder firma

De positie van de vennootschap onder firma - Priscilla Patricia Desirée Bal | Tiliboo-afrobeat.com

...sitie van de vennootschap onder firma' door Priscilla Mathey-Bal - Onze prijs: €95,00 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huis Bestel De positie van de vennootschap onder firma eenvoudig online bij Wolters Kluwer Voor 17:00 besteld, morgen op uw bureau Gratis verzending Een vennootschap onder firma (vof) is een bedrijf waarin minimaal 2 personen samenwerken onder één gemeenschappelijke naam ... De positie van de vennootschap onder firma Bal, Priscilla ... ... . Iedere persoon die meedoet, wordt mede-eigenaar. Deze mede-eigenaren worden ook wel vennoot genoemd. Dient de positie van de in de praktijk veel voorkomende rechtsvorm van de vennootschap onder firma (VOF) versterkt te worden en zo ja, op welke wijze dient dat te geschieden? Deze vraag wordt in dit onderzoek beantwoord. De positie van de vennootschap onder firma In civielrechtelijk ... Athenaeum Boekhandel | De positie van de vennootschap ... ... . Iedere persoon die meedoet, wordt mede-eigenaar. Deze mede-eigenaren worden ook wel vennoot genoemd. Dient de positie van de in de praktijk veel voorkomende rechtsvorm van de vennootschap onder firma (VOF) versterkt te worden en zo ja, op welke wijze dient dat te geschieden? Deze vraag wordt in dit onderzoek beantwoord. De positie van de vennootschap onder firma In civielrechtelijk...

INFORMATIE

AUTEUR
Priscilla Patricia Desirée Bal
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De positie van de vennootschap onder firma.pdf

OMSCHRIJVING

Dient de positie van de in de praktijk veel voorkomende rechtsvorm van de vennootschap onder firma (VOF) versterkt te worden en zo ja, op welke wijze dient dat te geschieden? Deze vraag wordt in dit onderzoek beantwoord. Daarbij wordt gekeken naar de positie van de VOF en haar vennoten in het privaatrecht, het vennootschapsrecht, het publiekrecht en het Europese recht. Knelpunten worden gesignaleerd en er worden aanbevelingen gedaan om deze knelpunten op te lossen. In hoeverre kunnen de vennoten deze zelf oplossen in het vennootschapscontract en in hoeverre en op welke wijze moet de wetgever bij de herziening van de personenvennootschapswetgeving - die hopelijk in de (nabije) toekomst zal plaatsvinden - oplossingen bieden? In dit kader wordt onder andere te rade gegaan bij het in 2011 ingetrokken Wetsvoorstel personenvennootschappen, het Duitse recht en het Belgische recht.Dit boek biedt een integraal overzicht van het rechtsregime dat van toepassing is op de VOF en haar vennoten. Het is voor de praktijk waardevol en draagt bij aan de verdere rechtsontwikkeling op het terrein van het personenvennootschapsrecht.

Wil je het boek lezen?De positie van de vennootschap onder firma in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Priscilla Patricia Desirée Bal. Lezen De positie van de vennootschap onder firma Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN