De gehoornde god. Slaine

De gehoornde god. Slaine - Pat Mills | Tiliboo-afrobeat.com

...ardgodin stuurt hem naar Falias waar de oude Keltische schat: 'de steen van het lot' wordt bewaard ... De gehoornde god op Ramsj.nl ... . Hiermee maakt hij een kans om zijn aardsvijand te verslaan. Slaine de Gehoornde God is een meesterwerk van Simon Bisley en het verhaal is de voorloper van 'De Kronieken der invasies' van Clint Langley dat in 5 delen verscheen. Slaine -0 - De gehoornde god. 2010-10-05 - David Steenhuyse Slaine -1 - Kronieken der invasies 1: Moloch. Toon meer. Deze stripreeksen interesseren je wellicht ook: Vier ruiters van de apocalyps, de. Aa ... bol.com | Sláine boek 1 : De gehoornde god (stripboek ... ... . Toon meer. Deze stripreeksen interesseren je wellicht ook: Vier ruiters van de apocalyps, de. Aantal items: 7 . Verhalen uit de Mega-Steden. Aantal items: 18 . Claudia - De Vampierridder. Slaine -0 - De gehoornde god . Het heilige vuur In dezelfde week van verschijnen lag er veel Sláine-geweld in d...

INFORMATIE

AUTEUR
Pat Mills
DIMENSIE
4,5 MB
BESTANDSNAAM
De gehoornde god. Slaine.pdf

OMSCHRIJVING

0: de gehoornde godintegrale versieSamen met de dwerg Ukko, het hulpje van Slaine volgen we de avonturen van deze legendarische krijgsheer als hij jacht maakt op Slough Feg. Want hij heeft zijn zinnen gezet op de vernietiging van Slaaine's thuisland: Tir Nan Og. De Aardgodin stuurt hem naar Falias waar de oude Keltische schat: 'de steen van het lot' wordt bewaard. Hiermee maakt hij een kans om zijn aardsvijand te verslaan.Slaine de Gehoornde God is een meesterwerk van Simon Bisley en het verhaal is de voorloper van 'De Kronieken der invasies' van Clint Langley dat in 5 delen verscheen. Dit album bevat naast het spectaculaire verhaal ook 27 pagina's extra bonusmateriaal met art van Simon Bisley, commentaar van Pat Mills en een preview van 'Kronieken der Invasies'.

Wil je het boek lezen?De gehoornde god. Slaine in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pat Mills. Lezen De gehoornde god. Slaine Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN