Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de belgische arbeidsgerechten

Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de belgische arbeidsgerechten - Florence Sine | Tiliboo-afrobeat.com

...r antidiscriminatiewetgeving voor de Belgische arbeidsgerechten ... Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de Belgische ... ... . ... In deze bijdrage wordt een overzicht gegeven van de Belgische rechtspraak omtrent de drie antidiscriminatiewetten van 10 mei 2007 en dit specifiek in het kader van de arbeidsbetrekkingen. In een eerste deel wordt een over zicht gegeven van hoe de rechtspraak de algemene principes van de wetten interpreteert. De drie antidiscriminatiewetten van 10 mei 2007 zijn intussen 10 jaar oud. Inger Verhelst en Florence Sine van Claeys & Engels geven in ... Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de Belgische ... ... . Inger Verhelst en Florence Sine van Claeys & Engels geven in hun boek 'Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de Belgische arbeidsgerechten' een overzicht van de Belgische rechtspraak, en dit specifiek in het kader van de arbeidsbetrekkingen. Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de Belgische arbeidsgerechten; Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de Belgische arbeidsgerec...

INFORMATIE

AUTEUR
Florence Sine
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de belgische arbeidsgerechten.pdf

OMSCHRIJVING

Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de belgische arbeidsgerechten 1e druk is een boek van Florence Sine uitgegeven bij Wolters Kluwer België. ISBN 9789046597859 In deze bijdrage wordt een overzicht gegeven van de Belgische rechtspraak omtrent de drie antidiscriminatiewetten van 10 mei 2007 en dit specifiek in het kader van de arbeidsbetrekkingen. In een eerste deel wordt een over zicht gegeven van hoe de rechtspraak de algemene principes van de wetten interpreteert. In een tweede deel wordt de rechtspraak besproken met betrekking tot de beschermde criteria (in de mate ze voorhanden is).Inger Verhelst is advocaat en vennoot bij Claeys & Engels, en geeft cliënten advies in individueel en collectief arbeidsrecht en begeleidt hen bij ontslagen, reorganisaties, overnames en onderhandelingen met vakbonden. Verder houdt ze zicht bezig met de einde loopbaan problematiek, SWT, recht op privacy en verwerking van persoonsgegevens. Inger Verhelst pleit ook regelmatig voor de arbeidsrechtbanken. Zij is een regelmatig spreekster op interne en externe seminaries in binnenen buitenland en publiceerde diverse juridische artikels. Inger Verhelst wordt aanbevolen in de “Who’s Who Legal 2016” editie als expert in Employment, Labour & Benefi ts. Inger Verhelst is gastdocent voor sociaal recht aan de Antwerp Management School van de Universiteit Antwerpen en aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. Florence Sine is advocaat en senior medewerker bij Claeys & Engels. Ze beoefent alle aspecten van het individueel en collectief arbeidsrecht (advies en geschillen), en pleit regelmatig voor de arbeidsgerechten. Zij heeft een bijzondere interesse voor vragen omtrent thematische verloven, arbeidsreglementering, herstructureringen, discriminatie, respect voor het privéleven op het werk en bescherming van persoonlijke gegevens, evenals vragen met betrekking tot de individuele beëindiging van arbeidsovereenkomsten. Zij publiceerde verschillende bijdragen over deze onderwerpen en geeft regelmatig seminaries, zowel voor cliënten als met externe partners.

Wil je het boek lezen?Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de belgische arbeidsgerechten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Florence Sine. Lezen Tien jaar antidiscriminatiewetgeving voor de belgische arbeidsgerechten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN