Praktijkgids Pensioenen 2019

Praktijkgids Pensioenen 2019 - Corey Dekkers | Tiliboo-afrobeat.com

...jkgids Pensioenen 2019' door Corey Dekkers - Onze prijs: €317,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis In de Praktijkgids Pensioenen vindt u actuele en betrouwbare informatie die van belang is voor staffunctionarissen die het pensioenbeleid van de organisatie in hun pakket hebben, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp ... Praktijkgids Pensioenen 2018 door Corey Dekkers, Robbert ... ... . ... van juni 2019 en de aanpassing van de AOW-leeftijd. 'Praktijkgids Pensioenen 2020' door Corey Dekkers - Onze prijs: €317,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis 'Praktijkgids Pensioenen 2019' door ... Praktijkgids Pensioenen 2019 - Boek… - voor €317,50 ... . 'Praktijkgids Pensioenen 2020' door Corey Dekkers - Onze prijs: €317,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis 'Praktijkgids Pensioenen 2019' door ...

INFORMATIE

AUTEUR
Corey Dekkers
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Praktijkgids Pensioenen 2019.pdf

OMSCHRIJVING

In de Praktijkgids Pensioenen vindt u actuele en betrouwbare informatie die van belang is voor staffunctionarissen die het pensioenbeleid van de organisatie in hun pakket hebben, maar ook voor iedereen die vragen heeft over dit onderwerp. De Praktijkgids is gericht op de dagelijkse gang vanzaken in bedrijven en andere organisaties. De toepassing van wettelijke rechten en plichten staat centraal en u krijgt tal van handige tips en voorbeelden die ontleend zijn aan de dagelijkse praktijk.Aan de orde komen:* opbouw van het Nederlands pensioenstelsel;* socialezekerheidsregelingen, aanvullende pensioenregelingen en privéregelingen;* pensioen in de toekomst (welke ontwikkelingen zijn er te verwachten en wat kun je hier nu al mee);* aandachtspunten voor de werkgever bij pensioen;* rechten van de werknemer;* praktische aspecten van de uitvoering van de pensioenregeling;* dekkingsgraden van pensioenfondsen: wanneer mogen pensioenen gekort worden en hoe werkt dit in de praktijk?* fiscale behandeling van pensioenen;w* pensioen in de jaarrekening* gevolgen voor pensioen bij bijzondere gebeurtenissen zoals faillissement, echtscheiding, ontslag, overlijden enarbeidsongeschiktheid.* Wat is de rol van de AVG op pensioenregelingen in de praktijk?* Internationale aspecten van pensioenJaarlijks wordt de Praktijkgids weer volledig geactualiseerd. Belangrijke thema's van dit jaar zijn: nieuwe wetgeving rond waardeoverdracht en afkoop van kleine pensioenen, de verstrekkende gevolgen van privacywetgeving (deAVG) op werkgever, werknemer en pensioenuitvoerder en nieuwe wetgeving rond (pensioen)verzekeraars met een te lage solvabiliteit.De AOW-leeftijd wordt sinds 2013 verhoogd en is in 2019 66 jaar en 4 maanden. De verwachting is dat de AOW voor iemand geboren in 1985 ingaat op 71-jarige leeftijd. Een van de gevolgen is dat werknemers langer moeten doorwerken en derhalve ook langer fit moeten blijven. De hoogte van de maximaal mogelijke pensioenopbouw is fors gedaald waardoor de noodzaak om door te werken ook financieel voor de meeste werknemers aanwezig zal zijn.Deze gids geeft praktische tips over pensioen, de communicatie hierover en de zorgplicht van de werkgever ten aanzien van zijn pensioenregeling.

Wil je het boek lezen?Praktijkgids Pensioenen 2019 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Corey Dekkers. Lezen Praktijkgids Pensioenen 2019 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN