Handboek kindertraumatologie

Handboek kindertraumatologie - W.L.M. Kramer | Tiliboo-afrobeat.com

...dboek kindertraumatologie geeft een zeer uitgebreid overzicht van de verschillende facetten van de kindertraumatologie ... Handboek kindertraumatologie - gekartonneerd - Kramer ... ... . Van snijwonden tot brandwonden, elk hoofdstuk begint met een duidelijke inleiding en goede adviezen voor confrontatie van een kind in nood. Het boek is ruim geïllustreerd met foto's uit de verzameling van de auteurs. Dit handboek wil daarin verandering brengen. De missie van het boek is: laat kinderen met letsels zo goed mogelijk behandeld worden door de grootste gemene deler van kennis en kunde in Nederland over de kindertraumatologie in dit boek weer te geven. Handboek kindertraumatologie. 1 1 x gezien 0 0 x bewaard sinds 19 okt. '19, 18:18. Bewaar ... ... Boek: Handboek kindertraumatologie - Springest ... . Handboek kindertraumatologie. 1 1 x gezien 0 0 x bewaard sinds 19 okt. '19, 18:18. Bewaar ... ...

INFORMATIE

AUTEUR
W.L.M. Kramer
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Handboek kindertraumatologie.pdf

OMSCHRIJVING

Kinderen verschillen op essentiële punten van volwassenen. De medische zorg voor gewonde kinderen vereist dan ook vaak specifieke anatomische en pathofysiologische kennis.Deze kennis is echter niet verenigd in een bepaald vakgebied, maar is verspreid over een groot aantal specialismen. Voor de practicus die met een gewond kind wordt geconfronteerd is die kennis daardoor vaak moeilijk toegankelijk.Dit handboek wil daarin verandering brengen. De missie van het boek is: laat kinderen met letsels zo goed mogelijk behandeld worden door de grootste gemene deler van kennis en kunde in Nederland over de kindertraumatologie in dit boek weer te geven. Hiertoe zijn steeds een auteur en meerdere coauteurs gevraagd, uit verschillende academische ziekenhuizen of medische centra in Nederland voor het schrijven van een gemeenschappelijk hoofdstuk.In vijfenvijftig hoofdstukken geven meer dan honderd specialisten een compleet overzicht van wat er bij de diagnostiek en behandeling van ongevalsletsels bij kinderen momenteel mogelijk is.Dit boek is bestemd voor iedereen die met kinderongevallen te maken heeft: chirurgen, orthopedisch chirurgen, traumatologen, kinderartsen, intensivisten, (kinder)neurologen, revalidatieartsen, (kinder)fysiotherapeuten, SEH-artsen, huisartsen en vele andere (kinder)specialisten.

Wil je het boek lezen?Handboek kindertraumatologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.L.M. Kramer. Lezen Handboek kindertraumatologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN