Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht

Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht - none | Tiliboo-afrobeat.com

...wen in het ondernemingsrecht en financiële recht' vormt samen met Vertrouwen in het burgerlijke recht en het Engelstalige Trust and good faith across borders een liber amoricum ter ere van het afscheid van prof ... Vertrouwen vanwege - en op - publiekrechtelijk toezicht op ... ... . mr. S.C.J.J. Kortmann als hoogleraar. Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht (Hardcover). Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht 1e druk is een boek... Derden, vertrouwen en toerekening in het medezeggenschapsrecht 'Vertrouwen in het ondernemingsrecht en financiële recht' vormt samen met Vertrouwen in het burgerlijke recht en het Engelstalige Trust and goo ... Vertrouwen in het financiële recht en het ... ... ... Derden, vertrouwen en toerekening in het medezeggenschapsrecht 'Vertrouwen in het ondernemingsrecht en financiële recht' vormt samen met Vertrouwen in het burgerlijke recht en het Engelstalige Trust and good faith across borders een liber amoricum ter ere van het afscheid van prof. mr. S.C.J.J. Kortmann als hoogleraar. Samenvatting 'Vertrouwen in het ond...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht.pdf

OMSCHRIJVING

Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013145113 #Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht# is een van de drie boeken die prof. mr. S.C.J.J. Kortmann bij zijn afscheid als hoogleraar burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit heeft ontvangen. De andere twee delen zijn: #Vertrouwen in het burgerlijke recht# (Serie Onderneming en Recht, deel 100) en #Trust and good faith across borders# (Series Law of Business and Finance, volume 15). De drie boeken tezamen vormen het Liber amicorum voor prof. mr. S.C.J.J. Kortmann. Auteurs hebben als rode draad het thema 'vertrouwen, derden en toerekening' meegekregen, alsmede de vrijheid hiermee soepel om te gaan. Onderwerpen die zoal aan bod komen zijn toezicht financiële markten, bescherming Nederlandse vennootschappen tegen ongewenste investeerders, toerekening van belang in het rechtspersonenrecht en de commissaris als adviseur.

Wil je het boek lezen?Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Vertrouwen in het ondernemingsrecht en het financiële recht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN