Mobiliteitsbranche Bedrijfsmanagement

Mobiliteitsbranche Bedrijfsmanagement - K.J. Streutker | Tiliboo-afrobeat.com

...opleiding Bedrijfsmanager Mobiliteitsbranche kun je aan het werk bij verschillende soorten autobedrijven en vrachtwagenbedrijven ... Assistent mobiliteitsbranche - KiesMBO ... . Hierbij kun je denken aan autowas- of autoverhuurbedrijf, tankstations, caravan- of aanhangwagenbedrijven. Als bedrijfsmanager mobiliteitsbranche ben jij de eindverantwoordelijke voor de vestiging waar je werkzaam bent. Mobiliteitsbranche Bedrijfsmanagement (Hardcover). De leidraad voor het samenstellen van dit boek zijn de eindtermen en het toetsservicedocment van de... Na drie jaar studeer je af als verkoopmanager in de mobiliteitsbranche en kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een autodealer ... Mobiliteitsbranche Bedrijfsmanagement PDF Boek ... ... Na drie jaar studeer je af als verkoopmanager in de mobiliteitsbranche en kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een autodealer. Of je studeert verder binnen het mbo of je gaat naar het hbo. Je kunt ervoor kiezen om op hetzelfde niveau (4) een tweede diploma te halen. Dit kan in 1 à 1,5 jaa...

INFORMATIE

AUTEUR
K.J. Streutker
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Mobiliteitsbranche Bedrijfsmanagement.pdf

OMSCHRIJVING

De leidraad voor het samenstellen van dit boek zijn de eindtermen en het toetsservicedocment van de deelkwalificatie Bedrijfsmanagement van de opleiding Motorvoertuigen Carrosserie en Tweewielertechniek (MCT) niveau 4 geweest.Het betreft de onderwerpen organisatie, exploitatie, marketing & verkoop, personeel, milieu & arbeidsomstandigheden, kwaliteitszorg, communicatie en bedrijfstechniek. Het hoofdstuk 'Bedrijfstechniek' behoort niet tot de leerstof Bedrijfsmanagement. Het is als extra toegevoegd om de vestigingsvergunning van bedrijfstechniek mogelijk te maken. Het hoofdstuk 'Statistiek en kans' behoort niet tot de leerstof bedrijfsmanagement. Dit is toegevoegd om bepaalde logistieke onderwerpen te kunnen doorgronden zoals het bepalen van de veiligheidsvoorraad, het bepalen van de servicegraad en het bepalen van de kwaliteitspreventiekosten. Tevens is dit hoofdstuk bedoeld om bepaalde projecten tijdens de afsluitende stage uit te kunnen voeren, onder andere de 'multimomentopname'(MMO).Diverse onderwerpen die in Beroepsvorming 2 en 3 aan de orde zijn geweest, zijn in Bedrijfsmanagement niet weer opgenomen. De kandidaat wordt geacht deze onderwerpen te beheersen of anders terug te bladeren in deze boeken. Vanwege de vele praktische voorbeelden is er een goede aansluiting van de leerstof op de praktijk verkregen. Inhoudsopgave: "Bedrijfsorganisatie; Bouw en inrichting; Logistiek; Automatisering; Management Informatie Systemen; Budgetteren; Transacties; Personeel(sbeleid); Milieuzorg; Arbozorgsysteem; Kwaliteitsorganisatie; Communicatie; Bedrijfstechniek; Statistiek en kans; Trefwoordenregister "De gehele serie Beroepsvorming en Bedrijfsmanagement: Niveau 2 Beroepsvorming: Beroepsvorming 2 Mobiliteitsbranche (9789074365482) Niveau 3 Beroepsvorming: Beroepsvorming 3 Mobiliteitsbranche inclusief cd (9789074365529) Beroepsvorming 3 Niveau 4 Bedrijfsmanagement: Financiële administratie (9789074365000) Financieel management (9789074365574) Rechts- en Wetskennis (9789074365604) Ondernemingsplan mobiliteitsbranche (9789074365475) Management Mobiliteitsbranche (9789074365505) Management Marketing Mobiliteitsbranche (9789074365536)

Wil je het boek lezen?Mobiliteitsbranche Bedrijfsmanagement in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K.J. Streutker. Lezen Mobiliteitsbranche Bedrijfsmanagement Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN