Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid

Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid - J.H.P.M. Raaijmakers | Tiliboo-afrobeat.com

... Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid van J ... Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid. Raaijmakers, J.H.P.M ... ... .H.P.M. Raaijmakers. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Naast een introductie tot de basisbegrippen, uitzonderingen en toepassingen, komen ook diepere actuele vraagstukken komen aan bod. Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid, J.H.P.M. Raaijmakers - Ebook - 9789013145274 | AKO boeken Keten- en inleneraansprakelijkheid vormt een essentiële kennisbron omtrent inleners- en ketenaansprakelijkheid en de typische discussiepunten die zich op dit vlak voordoen. De brochure spitst zich met name toe op d ... Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid (e-boek) | J.H.P.M ... ... . De brochure spitst zich met name toe op de materiële aspecten van de inleners- en ketenaansprakelijkheid. Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid. van J.H.P.M. Raaijmakers. Beschikbaarheid: Geen fysieke voorraad, order wordt gedrukt- levertijd onbekend...

INFORMATIE

AUTEUR
J.H.P.M. Raaijmakers
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid.pdf

OMSCHRIJVING

Deze brochure vormt een overzichtelijk naslagwerk voor iedereen die zich bezighoudt met keten- en inleneraansprakelijkheid. Naast een introductie tot de basisbegrippen, uitzonderingen en toepassingen, komen ook diepere actuele vraagstukken komen aan bod. Uiteraard is de recente rechtspraak daarbij verwerkt. Zeer geschikt als naslagwerk voor advocaten, belastingadviseurs en ambtenaren. Keten- en inleneraansprakelijkheid vormt een essentiële kennisbron omtrent inleners- en ketenaansprakelijkheid en de typische discussiepunten die zich op dit vlak voordoen. De brochure spitst zich met name toe op de materiële aspecten van de inleners- en ketenaansprakelijkheid. De auteur staat eerst stil bij de inlenersaansprakelijkheid, waarbij ook de registratieplicht voor uitzendondernemingen aan de orde komt. Hierna buigt de titel zich uitgebreid over de definitie en toepassing van de ketenaansprakelijkheid. Wat zijn de essentiële begrippen en uitzonderingen hierbinnen? Wat is de omvang van de aansprakelijkheid en hoe laat deze zich berekenen? Welke risicobeperkende maatregelen zijn van toepassing? U maakt kennis met de ketenaansprakelijkheid in al haar facetten. Door de brochure heen is waar relevant de recente rechtspraak voor u verwerkt. Naast een behandeling van de bovenstaande fundamenten, zoomt de bundel dieper in op diverse actuele kwesties. Zo leest u over de overkill in de ketenaansprakelijkheid in verband met toepassing van de eindheffing. Ook bespreekt de auteur de civiele ketenaansprakelijkheid, welke per 1 juli 2015 is ingevoerd en de aansprakelijkheid voor onderbetaling regelt. Tot slot krijgt u inzicht in de meest voorkomende formele aspecten van een beschikking aansprakelijkheidstelling. Kortom: de brochure bundelt een schat aan informatie voor iedereen die zich beroepsmatig bezighoudt met aansprakelijkstellingen. Hiermee is de uitgave ook zeer geschikt voor het onderwijs.

Wil je het boek lezen?Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.H.P.M. Raaijmakers. Lezen Keten- en inlenersaan-sprakelijkheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN