Solid Modeling Met Mechanical Desktop R5

Solid Modeling Met Mechanical Desktop R5 - Jan Bootsma | Tiliboo-afrobeat.com

...Modeling met Autodesk Inventor 2019' door Jan Bootsma - Onze prijs: €45,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Solid Modeling met Mechanical Desktop, Relaes ... Autocad Mechanical Desktop Software - Free Download ... ... . Jan Bootsma. € 32,95 + bestellen. Aanbevolen bij dit boek... Contactformulier. Vult u alstublieft onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in, dan kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op. U kunt ons ook bellen op 010-4731397. Solid Modeling met Mechanical Desktop, Relaes. Jan Bootsma. € 32,95 + bestellen. Solid Modeling met Autodesk Inventor. Jan Bootsma. € 22,0 ... Solid Modeling Met Autodesk Inventor / 2008 ... ... . U kunt ons ook bellen op 010-4731397. Solid Modeling met Mechanical Desktop, Relaes. Jan Bootsma. € 32,95 + bestellen. Solid Modeling met Autodesk Inventor. Jan Bootsma. € 22,00 + bestellen. Solid Modeling met Autodesk Inventor 2019 Solid Modeling met Autodesk Inventor 2019 Jan Bootsma Solid Modelin...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Bootsma
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Solid Modeling Met Mechanical Desktop R5.pdf

OMSCHRIJVING

Het ontwerpen met een Solid Modeler verschilt in werk- en denkwijze behoorlijk van een 2D CAD-programma zoals AutoCAD. Het Solid Model van een onderdeel wordt verkregen door 'materiaal' toe te voegen en te verwijderen. De onderdelen worden door het aanbrengen van geometrische relaties samengesteld tot het uiteindelijke product. Aan de Solid Models kunnen 2D-tekeningen worden onttrokken.In dit boek wordt aan de hand van voorbeelden het leren werken met het 3D CAD-pakket Mechanical Desktop behandeld. Met de vele voorbeelden,oefeningen en tips wordt niet alleen beoogd om op een effectieve wijze te leren omgaan met Mechanical Desktop, maar ook dat daardoor ideeën worden opgedaan voor de eigen ontwerppraktijk.Er wordt ruim aandacht besteed aan de op Genius software gebaseerde aanvulling Power Pack. Daarin zijn niet alleen talloze werktuigbouwkundige onderdelen opgenomen, maar ook software voor bijvoorbeeld lager- en asberekeningen.Door de praktische benadering is dit boek uitermate geschikt voor iedereen die meer wil weten over de techniek van Solid Modeling.Er bestaat ook een versie 4 van het in dit boek behandelde programma Mechanical Desktop, onder de titel Solid Modeling met Mechanical Desktop R4.

Wil je het boek lezen?Solid Modeling Met Mechanical Desktop R5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Bootsma. Lezen Solid Modeling Met Mechanical Desktop R5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN