De keten uitgedaagd

De keten uitgedaagd - S. Bal | Tiliboo-afrobeat.com

...collegetour 'De keten uitgedaagd'. Op 20 maart presenteert Logius, in samenwerking met de TU Delft het boek 'De keten uitgedaagd', het eerste boek dat een totaalinzicht geeft in informatievoorzieningen en ICT-projecten bij de overheid en een oplossing biedt voor de bijkomende valkuilen en problemen ... bol.com | De keten uitgedaagd | 9789051995343 | S. Bal ... ... . De keten uitgedaagd - Besturen en verantwoorden in een wereld vol ICT beschrijft de weg die Standard Business Reporting heeft afgelegd van opgave tot oplossing. Specialisten uit de praktijk én wetenschappers geven een gefundeerd en gedetailleerd inzicht in de uitdagingen die komen kijken bij de transitie van informatieketens. De keten uitgedaagd - Besturen en verantwoorden in een wereld vol ICT beschrijft de weg die Standard Busine ... De keten uitgedaagd | Besturen en verantwoorden in een ... ... . Specialisten uit de praktijk én wetenschappers geven een gefundeerd en gedetailleerd inzicht in de uitdagingen die komen kijken bij de transitie van informatieketens. De keten uitgedaagd - Besturen en verantwoorden in een wereld vol ICT beschrijft de weg die Standard Busine...

INFORMATIE

AUTEUR
S. Bal
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De keten uitgedaagd.pdf

OMSCHRIJVING

Verantwoording is een maatschappelijk vraagstuk van de eerste orde, maar ook een bron van groeiende zorg en irritatie voor veel organisaties. In 2004 startten het ministerie van Financiën en het ministerie van Justitie een onderzoek naar de mogelijke toepassing van eXtensible Business Reporting Language (XBRL) als uniforme gegevensstandaard voor verantwoording. In 2006 lag er een architectuur voor Standard Business Reporting. In 2007 werden de eerste berichten in XBRL via een generieke voorziening succesvol bij de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel afgeleverd. Eind 2009 werd er serieus ingezet op de grootschalige transitie van informatieketens. Sinds 2013 biedt Logius met Standard Business Reporting een werkende en efficiënte standaardoplossing voor massale verantwoording. De keten uitgedaagd - Besturen en verantwoorden in een wereld vol ICT beschrijft de weg die Standard Business Reporting heeft afgelegd van opgave tot oplossing. Specialisten uit de praktijk én wetenschappers geven een gefundeerd en gedetailleerd inzicht in de uitdagingen die komen kijken bij de transitie van informatieketens. In haar veelzijdigheid is het boek exemplarisch voor de benodigde paradigmaverschuivingen binnen het veranderdomein. Het boek biedt bovendien alle praktische informatie die partijen nodig hebben om de SBR-oplossingen toe te passen in het eigen domein. Het is inmiddels algemeen bekend dat het bij grootschalige ICT-programma's om veel meer draait dan techniek alleen. Met Standard Business Reporting als toonbeeld van een domein waarin informatieketens grondig werden aangepakt, is De keten uitgedaagd een niet te missen handboek voor bestuurders en programmamanagers die willen besturen en verantwoorden in een wereld vol ICT.

Wil je het boek lezen?De keten uitgedaagd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Bal. Lezen De keten uitgedaagd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN