Burgerlijk Proces & Praktijk - Het inzagerecht

Burgerlijk Proces & Praktijk - Het inzagerecht - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...ijk Proces & Praktijk IX - Het inzagerecht 2e druk is een boek van J ... Het inzagerecht - J.R. Sijmonsma - 9789013146523 | Bruna.nl ... .R. Sijmonsma uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013146523 Het inzagerecht is een machtig wapen bij de bewijsvoering in civiele procedures. Burgerlijk Proces & Praktijk is dé boekenserie voor de praktijk van het burgerlijk procesrecht. De boekenserie bestaat uit monografieën en dissertaties. De monografieën behandelen een onderwerp uit de civiele procespraktijk op een systematische wijze. Navigator biedt onmisbare informatie voor de fiscale, juridische, ... Burgerlijk Proces & Praktijk IX - Het inzagerecht Artikel ... ... . Navigator biedt onmisbare informatie voor de fiscale, juridische, en financiële professional Burgerlijk Proces & Praktijk. Het inzagerecht artikel 843a van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering. Burgerlijk Proces & Praktijk. Het inzagerecht artikel 843a van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering. Eb...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Burgerlijk Proces & Praktijk - Het inzagerecht.pdf

OMSCHRIJVING

Het inzagerecht is een machtig wapen bij de bewijsvoering in civiele procedures. Deze uitgave zoomt in op dit rechtsgebied. Hoe ontstond het? Wat is de impact ervan op het civiele bewijsrecht? En hoe komt het tot uiting in de dagelijkse rechtspraktijk? Voor professionals en wetenschappers die actief zijn in het civiele bewijsrecht. In de rechtszaal zijn bewijsmiddelen bepalend in de uitkomst van veel procedures. Dit verklaart waarom het verstandig is om vooraf de mogelijke bewijsmiddelen in kaart te brengen en zo mogelijk te vergaren. Maar juist dat laatste is vaak lastig. Dit is waar Het inzagerecht om de hoek komt kijken, het onderwerp van deze gelijknamige uitgave. Sinds 1 april 1988 biedt dit recht een bruikbaar hulpmiddel bij het vergaren van bewijs. Zowel voor aanvang, als tijdens een eventuele procedure. De belangstelling in dit recht is de afgelopen jaren flink toegenomen, zo blijkt alleen al uit een enorme stijging in het aantal uitspraken waarin dit recht een rol speelde. Deze arresten komen in de tweede druk van 'Het inzagerecht' uitgebreid aan de orde. In deze uitgave wordt het inzagerecht van art. 843a Rv grondig onder de loep genomen. Allereerst komt de historie van dit recht aan bod. Vervolgens wordt er ook aandacht besteed aan de vraag waarop het recht op inzage of de plicht tot exhibitie is gebaseerd. Met andere woorden: op grond waarvan mag een partij inzage vragen en wanneer is de andere partij verplicht om die inzage te verlenen? Uiteraard worden ook de grote ontwikkelingen die dit recht de afgelopen jaren doormaakte uitgebreid besproken, zowel in Europees verband als binnen onze eigen landsgrenzen. 'Het inzagerecht' is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het civiele bewijsrecht. Van advocaten tot deurwaarders. Van rechters tot wetenschappers.

Wil je het boek lezen?Burgerlijk Proces & Praktijk - Het inzagerecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Burgerlijk Proces & Praktijk - Het inzagerecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN