BUITENGEWOON BELGISCH BOUWEN 3

BUITENGEWOON BELGISCH BOUWEN 3 - At Home Publishers | Tiliboo-afrobeat.com

...itengewoon Belgisch Bouwen 4 bezoek je als lezer tientallen recente woningen van Belgische architecten ... Buitengewoon Belgisch Bouwen - woonblog ... . Het boek vertelt het boeiende verhaal achter elk project, vanaf de keuzes die gemaakt worden tijdens de ontwerpfase tot de binnen- en buitenafwerking. Elke woning is geïllustreerd met prachtig beeldmateriaal en duidelijke grondplannen. Buitengewoon Belgisch Bouwen 3 is een unieke staalkaart van 50 recente toprealisaties van Belgische architecten. Het boek laat je absolute parels van woningen ontdekken, die niet enkel door hun creatieve vormgevin ... Buitengewoon Belgisch Bouwen 5 - COPYRIGHT Bookshop ... . Het boek laat je absolute parels van woningen ontdekken, die niet enkel door hun creatieve vormgeving inspireren, maar ook door de detaillering van hun interieurs. Meer dan 800 foto's inspireren, en de teksten vertellen de verhalen achter de ontwerpen. Buitengewoon Belgisch Bouwen 3 is een unieke staalkaart van 50 recente toprealisaties van Belgische architecten. Het boek laat je absolute parels van woningen ontdekken, die niet ...

INFORMATIE

AUTEUR
At Home Publishers
DIMENSIE
5,4 MB
BESTANDSNAAM
BUITENGEWOON BELGISCH BOUWEN 3.pdf

OMSCHRIJVING

50 buitengewone en hedendaagse bouwprojecten voor privéwoningen Buitengewoon Belgisch Bouwen 3 is een unieke staalkaart van 50 recente toprealisaties van Belgische architecten. Het boek laat je absolute parels van woningen ontdekken, die niet enkel door hun creatieve vormgeving inspireren, maar ook door de detaillering van hun interieurs. Meer dan 800 foto's inspireren, en de teksten vertellen de verhalen achter de ontwerpen. U leert waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn, op vlak van inplanting, haalbaarheid, praktische uitvoering, esthetiek, duurzaamheid, materiaalkeuzes… Ongetwijfeld vindt u hierin inspiratie en tips om uw eigen project voorbij de platgetreden paden van de doorsnee woning te tillen. De auteurs danken de meer dan 350 architecten die hun dossier instuurden. De buitengewone kwaliteit van de geselecteerde projecten bepaalt het uitzonderlijke niveau van dit boek.

Wil je het boek lezen?BUITENGEWOON BELGISCH BOUWEN 3 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur At Home Publishers. Lezen BUITENGEWOON BELGISCH BOUWEN 3 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN