Bouwregelgeving in woord en beeld / 2013

Bouwregelgeving in woord en beeld / 2013 - Anne J. Uythoven | Tiliboo-afrobeat.com

...gelgeving in woord en beeld / 2013 1e druk is een boek van Anne J ... Het bouwbesluit - Vergunningsvrij bouwen, bouwvergunning ... ... . Uythoven uitgegeven bij Vakmedianet Bouwcommunities B.V.. ISBN 9789012584913 Vakmedianet Bouwdata website: www.vakmedianet.nl e-mail: [email protected] telnr: 088 58 40 600 _____ Op 1 april 2012 is het Bouwbesluit ingrijpend gewijzigd. Anne J. Uythoven Bouwregelgeving in woord en beeld. studenteneditie. Gedrukt boek . ... Recht, Overheidsadministratie, Bouwwetgeving en -voorschrifte ... bol.com | Bouwregelgeving in woord en beeld, F.H. van den ... ... ... Recht, Overheidsadministratie, Bouwwetgeving en -voorschriften, Bouwvoorschriften, Technische en nautische vakken algemeen, Nederland, bouwrecht, Technologie, Nijverheid, Ambachten, Bouwrecht, Bouwkunde Taal Nederlands Meer informatie Uitgever Reed Business ... Bouwregelgeving in woord en beeld maakt een eind aan de...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne J. Uythoven
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bouwregelgeving in woord en beeld / 2013.pdf

OMSCHRIJVING

Bouwregelgeving in woord en beeld / 2013 1e druk is een boek van Anne J. Uythoven uitgegeven bij Vakmedianet Bouwcommunities B.V.. ISBN 9789012584913 Vakmedianet Bouwdatawebsite: www.vakmedianet.nle-mail: [email protected]: 088 58 40 600_______________________________________Op 1 april 2012 is het Bouwbesluit ingrijpend gewijzigd. Ook daarna zijn nog diverse wijzigingen doorgevoerd waardoor het lezen en interpreteren van het Bouwbesluit bijzonder lastig en tijdrovend blijft.Bouwregelgeving in woord en beeld maakt een eind aan de ontoegankelijkheid van wet- en regelgeving voor de bouw. Het boek bevat meer dan 200 ontwerp - tekeningen, gemaakte vanuit de dagelijkse bouwpraktijk, met een verwijzing naar de belangrijkste regelgeving. Elke tekening geeft een helder beeld van de meest voorkomende situaties en omvat alle bouwdelen die van belang zijn.Anne J. Uythoven heeft jarenlange ervaring in de bouwpraktijk opgedaan bij het ministerie van VROM, diverse aannemers en een groot architectenadviesbureau. Met zijn bureau Uythoven Bouw Advies wordt hij dagelijks geconfronteerd met de kwaliteitszorg die opgelegd wordt door het Bouwbesluit en de voorschriften voor het bouwproces zoals die ondermeer vastgelegd zijn in de Arbowetgeving. Daarnaast is hij docent bouwbesluit en heeft hij zitting in diverse commissies van de BNA in het kader van het bouw-besluit en andere overlegstructuren.

Wil je het boek lezen?Bouwregelgeving in woord en beeld / 2013 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne J. Uythoven. Lezen Bouwregelgeving in woord en beeld / 2013 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN