Sociale psychologie voor managers

Sociale psychologie voor managers - A T H Pruyn | Tiliboo-afrobeat.com

... de auteurs kan Sociale psychologie voor managers daarbij hulp bieden ... Psychologie voor managers door Manon Bongers (Boek ... ... . Het koppelt sociaal-psychologische inzichten aan concrete managementvraagstukken.Het vakgebied sociale psychologie wordt benaderd vanuit twee motivationele principes die het gedrag van mensen sturen, namelijk het ordeningsprincipe en het beloningsprincipe. 'Sociale psychologie voor managers' door Ad Pruyn, Henk Wilke - Onze prijs: €86,95 - Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen Collegereeks Psychologie van Leiderschap. Leiderschap en psychologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. ... Sociale psychologie voor managers door Ad Pruyn, Henk ... ... . Leiderschap en psychologie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een element van succesvol leiderschap is het beïnvloeden van mensen om uitvoering te geven aan de organisatie missie. Om goed te kunnen beïnvloeden moeten we eerst begrijpen hoe mensen in elkaar zitten. De opleiding Ps...

INFORMATIE

AUTEUR
A T H Pruyn
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociale psychologie voor managers.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe begrijp en voorspel je het gedrag van patiënten, klanten of burgers? Het gedrag van eigen personeel? Volgens de auteurs kan Sociale psychologie voor managers daarbij hulp bieden. Het koppelt sociaal-psychologische inzichten aan concrete managementvraagstukken.Het vakgebied sociale psychologie wordt benaderd vanuit twee motivationele principes die het gedrag van mensen sturen, namelijk het ordeningsprincipe en het beloningsprincipe. In het eerste deel staat het individu centraal: hoe nemen mensen waar, hoe verwerken ze informatie, en hoe nemen ze beslissingen? In het tweede deel staat de organisatie centraal: hoe wordt er gecommuniceerd, samengewerkt, en hoe worden de taken verdeeld?De auteurs gaan tevens in op de recente vraag uit het beroepsveld van managers om informatie over emoties, informatieverwerking, persuasieve communicatie en cultuurinvloeden. Het resultaat is een boek dat op maat is gesneden voor de professional die zich verder wil bekwamen in gedragsmanagement.

Wil je het boek lezen?Sociale psychologie voor managers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A T H Pruyn. Lezen Sociale psychologie voor managers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN