Sociale kaart geestelijke gezondheidszorg 2015

Sociale kaart geestelijke gezondheidszorg 2015 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...le Kaart Geestelijke Gezondheidszorg 2015 bevat actuele informatie over de structuur en opbouw van instellingen in de ggz, de verslavingszorg en de maatschappelijke opvang ... Centrum voor Geestelijke ... - De sociale kaart ... . Naast adressen vindt u er gegevens over de omvang, de organisatie en het aanbod van deze instellingen. Sociale kaart geestelijke gezondheidszorg 2015 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036808354 De organisatie van de ggz is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Fusies hebben geleid tot het ontstaan van grote, ge ntegreerde ggz-instellingen. Instellingen hebben de zorg anders geordend en nieuwe zorgvormen gecre erd. Geestelijke ... Studystore | Sociale kaart geestelijke gezondheidszorg ... ... . Fusies hebben geleid tot het ontstaan van grote, ge ntegreerde ggz-instellingen. Instellingen hebben de zorg anders geordend en nieuwe zorgvormen gecre erd. Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) voor kinderen en jongeren: RADAR RADAR is een netwerk die alle organisaties binnen de geestelijke gezondheidszorg in Oost-Vlaanderen verbindt om de geestelijke gezondheid van kinderen, jongeren en hun context te beschermen en te verbete...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Sociale kaart geestelijke gezondheidszorg 2015.pdf

OMSCHRIJVING

Sociale kaart geestelijke gezondheidszorg 2015 1e druk is een boek uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036808354 De organisatie van de ggz is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Fusies hebben geleid tot het ontstaan van grote, ge ntegreerde ggz-instellingen. Instellingen hebben de zorg anders geordend en nieuwe zorgvormen gecre erd. Hoe vindt u nog uw weg binnen dit enorme aanbod? Welke instantie zit waar? Waarvoor kunt u er terecht? De Sociale Kaart Geestelijke Gezondheidszorg 2015 bevat actuele informatie over de structuur en opbouw van instellingen in de ggz, de verslavingszorg en de maatschappelijke opvang. Naast adressen vindt u er gegevens over de omvang, de organisatie en het aanbod van deze instellingen. Dit naslagwerk is onmisbaar voor hulpverleners, beleidsmakers en managers in de ggz en aanverwante sectoren.

Wil je het boek lezen?Sociale kaart geestelijke gezondheidszorg 2015 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Sociale kaart geestelijke gezondheidszorg 2015 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN